Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Apartament Bella Mare localitate Constanta, judeţul Constanţa

3 stea
  • Camere: 3
  • Locuri de cazare: 6
  • Preţuri de la: 100.00 RON / persoana
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 18.05.2014

Parcare Living Sala de mese Televizor in living Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Aer condiţionat Televizor în cameră Frigider în cameră Cuptor microunde Fier de călcat Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală Bucătărie în cameră

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Italiană Italiană

Date contact

Persoana de contact: Sorin

Telefon: 0723897718; 0722419508

Email: casapusorin@yahoo.co.uk

Adresa: Bulevardul Mamaia Nr 87

Descriere Apartament Bella Mare

Apartamentul Bella Mare este situat pe Bdl Mamaia, linga Universitate la numai cativa pasi de plaja intima de la 3 Papuci. Apartamentul in suprafata de 86 mp, poate acomoda pina la 6 persoane (4 adulti + 2 copii).

Camere moderne cu dormitor matrimonial, dormitor copii, living spatios cu canapea extensibila si doua bai, apartamentul este complet utilat/mobilat  pentru ati face sederea placuta.

Doua aparate de aer conditionat, doua televizoare, sistem audio, internet de mare viteza, centrala termica pe gaze si 2 balcoane cu vedere la mare iti ofera tot confortul necesar.

Bucatarie moderna utilata cu frigider/congelator, aragaz, microunde, filtru cafea inclusiv tot necesarul pentru gatit iti va usura  mult servitul mesei.

Te poti bucura deasemenea de numeroasele pab-uri si restaurante din zona Universitate-Mircea cel Batrin sau poti alege zona veche a orasului intr-o plimbare de 10 minute pe jos.

Seara e timpul distractiei iar statinea Mamaia iti sta le dispozitie la mai putin de 5 minute cu masina....depinde doar de tine cum vrei sa iti petreci timpul in orasul lui Mazare

 

Preţuri cazare apartament

100 RON persoana / noapte, negociabil in functie de perioada si nr. de zile al sejurului

copii 0-6 ani gratuit, 6-14 ani 50% din pret, >14 ani pret intreg

 

 

Ultima actualizare a anunţului: 18.05.2014

Alte unităţi de cazare din localitatea Constanta

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Constanta, judeţul Constanţa