Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Apartament lux Mamaia localitate Mamaia, judeţul Constanţa

3 stea
  • Camere: 2
  • Locuri de cazare: 4
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 11.10.2012

Apartament lux Mamaia
 
Parcare Gradină/curte Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Living Televizor in living Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Bar Restaurant Jacuzzi Teren de sport ATV Biliard Aer condiţionat Televizor în cameră Frigider în cameră Cuptor microunde Fier de călcat Uscător de păr Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală Bucătărie în cameră

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Franceza Franceza
  • Spaniolă Spaniolă

Date contact

Persoana de contact: Razvan

Telefon: 0751680830; 0746227997

Email: contact@turo.ro

Adresa: Mamaia

Descriere Apartament lux Mamaia

Cazare pe litoral in Statiunea Mamaia la apartament de lux cu 2 camere situat in zona Hotel Scandinavia. Apartamentul este compus din 2 camere, living, dormitor, bucatarie, baie si ofera cazare in regim hotelier in Statiunea Mamaia pentru familii si grupuri de turisti de maxim 4 persoane. Oferta de cazare face parte dintr-un ansamblu rezidential pozitionat pe partea cu Lacul Siutghiol si este situat la etajul 1.

Ansamblul rezidential este dotat cu lift si dispune de parcare iar accesul se face usor si pietonal si cu autoturismul datorita pozitiei la bulevardul Mamaia. Turistii care aleg sa petreaca o vacanta pe litoral sau sejur de cazare in Mamaia la aceasta oferta beneficiaza de urmatoarele dotari si servicii:

Living

Livingul are o suprafata utila de 25 mp si este dotat cu canapea extensibila in care pot dormii 2 turisti, masa de cafea, masa cu 4 scaune, TV Plasma cu diagonala de mare, DVD, router whireless, aer conditionat propriu de 12.000 BTU, comoda si bar. Accesul pe terasa apartamentului se face din living si din dormitor.

Dormitor

Dormitorul este foarte spatios cu o suprafata utila de 12 mp, dispune de un pat dublu foarte confortabil si 2 noptiere. Pentru depozitarea hainelor dormitorul este dotat cu corp mobilier cu 2 usi si oglinda si comoda cu 2 sertare. Exista aer conditionat de 9.000 BTU.

Bucataria

Bucataria este complet mobilata si utilata iar ca dotari turistii beneficiaza de cuptor cu microunde, cafetiera, frigider, vesela si tacamuri pentru 4 persoane plita cu 4 ochiuri pe gaz si hota. Bucataria are o suprafata de 8 mp.

Baie

Baia apartamentului este dotata cu cabina de dus. Pe toata perioada sejurului sunt asigurate prosoape si lenjerii de schimb.

Cleaning-ul este asigurat de firma noastra partenera in domeniu.

Terasa (Balcon) - Apartamentul dispune de terasa cu o suprafata de de 6 mp, dotata cu masuta cu 4 scaune unde se poate servii cafeaua.

Preţuri cazare apartament

90 euro/noapte/apartament 2 camere/4 turisti maxim

Atracţii turistice

Ansamblul rezidential din care face parte oferta de cazare in regim hotelier este situat in centrul Statiunii Mamaia. Accesul se face usor si cu automobilul si pietonal deoarece ansamblul este construit langa bulevardul Mamaia. Plaja cea mai apropiata este plaja REX – Bourbone – fiind una dintre cele mai cunoscute, organizate curate plaje din Statiunea Mamaia, turistii apreciaza calitatea apei si a aerosolilor dar si a nisipul fin.

Website: http://www.TURO.ro/cazare-mamaia

Ultima actualizare a anunţului: 11.10.2012

Alte unităţi de cazare din localitatea Mamaia

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Mamaia, judeţul Constanţa