Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Cabana Balu localitate Harghita-Bai, judeţul Harghita

3 stea
  • Camere: 19
  • Locuri de cazare: 48
  • Preţuri de la: 95.00 RON / persoana
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 20.07.2018

Cabana Balu
 
Parcare Gradină/curte Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Sala de mese Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Fax Seif/cutie de valori Plata cu cardul Sală de conferinţe Bar Restaurant Spălătorie Saună Jacuzzi Masaj Teren de sport Echitaţie ATV Televizor în cameră Cuptor microunde Fier de călcat Uscător de păr Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Germană Germană
  • Italiană Italiană
  • Maghiară Maghiară

Date contact

Persoana de contact: Sinka Mihaly

Telefon: 0728 542 542; 0755202201

Email: office@balupark.com

Adresa: Str. Harghita nr 59

Descriere Cabana Balu

Clasificata la 3 stele ` Balu Resort*** ` se diferentiaza printr-o arhitectura deosebita fiind construita pe 3 nivele in stil traditional specific zonei ,dar in acelasi timp dotata modern ,astfel incat sa devina locul ideal unde va puteti gasii linistea si intimitatea de care aveti nevoie respirand aerul curat si bogat in oxigen.           Este situatã la 200 m de centrul staţiunii, lângã pârtia de schi Csipike. De aici pornesc traseele marcate pentru turişti şi de asemenea drumul cãtre pârtiile de schi Miklos şi Kossuth. 
Cazare
Pensiunea `Cabana balu` oferã condiţii optime pentru cazarea a 48 de persoane, repartizate în 5 camere cu paturi matrimoniale, 4 camere cu 2 paturi şi 9 camere cu 3 paturi. Fiecare camerã este dotatã cu baie proprie şi televizor. 

Pentru confortul şi relaxarea dvs. , pensiunea dispune de bar de zi, restaurant, saunã, parcare pãzitã, teren de joacã pentru copii precum şi de un salon utilat cu televizor, sistem hi-fi şi alte modalitãţi de recreere. Pensiunea `Cabana Balu` oferã posibilitatea conectãrii gratuite la internet (wireless internet). 

În restaurantul pensiunii cu o capacitate de 50 de locuri, puteţi savura mâncãruri tradiţionale ardeleneşti, dar la solicitarea clienţilor putem alcãtui orice fel de meniu. 
Harghita BÃi
Accesul la Harghita Bãi se poate realiza pe drumul judeţean 138a. Localitatea se aflã la o distanţã de 22 km de Miercurea-ciuc şi de 46 km de Odorheiu Secuiesc. 
Situata la o altitudine de aproximativ 1350 m, staţiunea Harghita Bãi ofera trasee turistice şi mofetecare sunt atracţiile verii, oferind senzaţii de neuitat. La începutul secolului al xix. -lea au fost descoperite solfatarele cu gaze sulfuroase. Cele doua mofete solfatariene şi cu ape carbogazoase cu o compoziţie chimicã diferitã, creeazã posibilitatea unor tratamente variate, în cura internã şi externã. În cura internã apele de aici se folosesc în boli de inimã şi ale sistemului circulator, respectiv în inflamaţii cronice. 

Relaxarea si confortul oaspetilor nostri sunt asigurate de restaurant,bar de zi,sauna,ciubarul japonez cu apa fierbinte si sare de la Praid,parcare pazita,parc de joaca pentru copii,sistem hi-fi,free wi-fi si multe alte posibilitati de distractie.

Preţuri cazare cabană

Cazare     Camere cu 2 paturi-140.00 ron

                  Camere cu 3 paturi-180.00.ron                                             MICUL DEJUN-BUFET SUEDEZ 25.00RON DE PERSOANA

    Camere cu pat matrimonial-140.00ron                                                                          COPII PANA LA 4 ANI NU PLATESC LA MICUL DEJUN

Pentru copii sub 4 ani nu se percepe nici o taxa

Pentru copii intre 4-12 ani 65.00ron.

Atracţii turistice

Totodatã împrejurimile sunt favorabile practicãrii motocrossului, ciclismului şi pe traseele marcate pentru turişti, iubitorii de drumeţii pot admira peisaje deosebit de pitoreşti. 
PARCUL DE AVENTURA BALU
Parcul de Aventurã Balu este înconjurat de frumoasele creste ale Carpaţilor Orientali în mulţimea de pãduri conifere ale Harghitei. Parcul de aventurã aşteaptã oaspeţii aventurieri construit într-o ambianţã de o frumuseţe rarã pe o suprafaţã de 1. 5 hectare, cu 150 trasee cu frânghii şi 120 elemente de joc având 11 trasee diferite grade de dificultate. 

Cele opt trasee sunt marcate cu diferite culori, astfel toatã lumea îşi poate gãsi uşor traseul potrivit. Copii pot sã-şi încerce abilitãţile pe segmentele galbene şi portocalii, unde sarcinile sunt concepute în aşa fel, încât sã corespundã cu înãlţimea şi condiţia lor fizicã. Distracţia adulţilor este asiguratã de patru trasee, fiecare având grade de dificultate diferitã. Traseul de începãtori trebuie parcurs de fiecare, numai dupã aceea poate sã treacã mai departe pe o dificultate mai mare. Particularitatea este tiroliana, fiind cel mai lung traseu de alunecare din Europa Centralã cu o lungime de 985 m.

Plimbari in aer liber ,posibilitate de a vizita Piatra Bufnitei situata la o altitudine de 1679m la o ora si jumatate de mers prin localitate,izvoarele de apa minerala,stanca Kosuth la 1399m precum si alte posibilitati de distractie care se pot organiza la fata locului,paintball,plimbare cu masina de razboi prin imprejurimi,pranzul servit la stana locala,atv,team bullding etc.

Coordonate geografice (GPS)

  • latitudine: 46.230000 N
  • longitudine: 25.380000 E
  • altitudine: 1350.00 m

Website: http://www.baluprk.com

Ultima actualizare a anunţului: 20.07.2018