Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Nona localitate Manastirea Humorului, judeţul Suceava

3 margareta
  • Camere: 4
  • Locuri de cazare: 8
  • Preţuri de la: 130.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 09.06.2015

Pensiunea Nona
 
Parcare Gradină/curte Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Biliard Televizor în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Date contact

Persoana de contact: Alexandru

Telefon: 0730154648

Email: cabana_nona@yahoo.com

Adresa: str. Chilia nr. 24A

Descriere Pensiunea Nona

 

Un mic colt de rai, departe de zgomotul si agitatia cotidiana, Casa de Vacanta “Nona” ofera iubitorilor naturii momente unice pentru relaxare si petrecerea unor clipe de neuitat, constituind totodata un punct de plecare in expeditii pe trasee turistice montane sau vizite la salba de manastiri ctitorite de Stefan cel Mare si Sfant.

Casa dispune de patru dormitoare generoase (cu pat matrimonial si baie proprie), living cu semineu si loc de servit masa, minibar, o bucatarie moderna mobilata si utilata, precum si o “bucatarie de vara” in aer liber (plita, cuptor, gratar, rula si afumatoare) unde puteti gusta bucate pregatite in mod traditional.

Pentru divertisment si relaxare, aveti la dispozitie patru terase (din care doua acoperite), o gradina cu flori, balansoare, mese din piatra si bancute dispuse in jurul unui bazin cu pastravi (langa liziera padurii), masa de tenis, cos de baschet, teren cu iarba pentru volei si badmington, etc.
Casa se inchiriaza in totalitate (la cheie), pentru un sejur de minimum doua zile.

 

Preţuri cazare pensiune

 

OFERTE SPECIALE

Reduceri de pana la 25% din preturile in lei afisate in tabelul cu tarife pentru inscrieri timpurii! 

 
Rezervati din timp minivacante de 6 zile in sezonul primavara-vara 2012 si beneficiati de reduceri la tariful de cazare:
- 25% pana la 30 aprilie 2012
- 15% pana la 15 mai 2012
 
Rezervarea se face prin plata unui avans de 30%.

Atracţii turistice

Situată în inima Bucovinei, la 5 km de Staţiunea Gura Humorului, „CASA DE VACANŢĂ NONA” este aproape de numeroase obiective turistice precum mănăstirile: Humor, Voronet, Putna, Moldovita, Sucevita, Arbore şi Dragomirna, precum şi de Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Naţional al Bucovinei, Muzeul Obiceiurilor Populare din Gura Humorului,  Salina Cacica şi multe altele.

Totodată, „CASA DE VACANŢĂ NONA”  poate constitui un punct de plecare în expeditii pe trasee turistice montane. Cărările bătătorite ale Obcinilor Humorului, urcate domol, sprijinit doar de un băţ găsit la margine de pădure, au darul de a te face să uiţi de tumultul cotidian şi de a-ţi dărui liniştea pe care o cauţi atâta vreme. Puteţi ajunge uşor la Vârful Rogozu situat la 1045 metri, pe un traseu de aproximativ două ore. (Pentru prima oară este bine să apelaţi serviciile unui ghid local).

Coordonate geografice (GPS)

  • latitudine: 47.607640 N
  • longitudine: 25.825710 E
  • altitudine: 622.00 m

Website: http://www.cabana-nona.com

Ultima actualizare a anunţului: 09.06.2015

Alte unităţi de cazare din localitatea Manastirea Humorului

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Manastirea Humorului, judeţul Suceava