Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Cabana Patricia localitate Arieseni, judeţul Alba

2 stea
  • Camere: 5
  • Locuri de cazare: 14
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 08.01.2014

Cabana Patricia
 
Parcare Gradină/curte Living Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Fermă proprie Acoperire telefon mobil Baie in cameră Baie pe hol Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza

Date contact

Persoana de contact: Adrian

Telefon: 0747056715

Email: cabanapatriciaarieseni@gmail.com

Adresa: Dealul Bajului

Descriere Cabana Patricia

Cabana Patricia este situata pe malul vaii Bucinis in Arieseni, in inima muntilor Apuseni, la doar 3 km de partia Garda si la 10 km de partia Vartop.

Cabana este o constructie noua si moderna ce va sta la dispozitie tot anul pentru a va bucura de vacantele si concediile dumneavoastra, in Muntii Apuseni. Locatia este bine aleasa fiind situata intr-un loc retras si usor accesibil, pe malul apei si in apropierea padurii de brad.

Va oferim cazare in 5 camere dintre care 3 duble si 2 de cate 4 locuri. Va punem la dispozitie un living incapador, dotat cu televizor; o bucatarie moderna si utilata. In total va putem pune la dispozitie 14 locuri de cazare.

In perioada de iarna va recomandam partia de la Garda de sus si cele de la Vartop.

Iar vara aveti de unde alege dintre numeroasele atractii turistice ale zonei. Cabana Patricia se afla la distanta de 2 kilometrii de Cascada Patrahaitesti, 12 km de Ghetarul Scarisoara, 12 kilometrii de Ghetarul Vartop, 6 km de Pestera Poarta lui Ionele, Cheile Galbenei - 18 kilometri, Cheile Ordancusei 6 km, Groapa Ruginoasa 16 km, Cascada Varciorog 10 km, Coiba Mica si Coiba Mare 12 kilometri, Izbucul Tauzului 10 kilometri, Varful Bihor 1849 - 14 km, Cetatile Ponorului 20 km, Ghetarul Focul Viu 22 km. Mai multe informatii despre obiectivele turistice din Arieseni gasiti pe www.arieseni.pro

Preţuri cazare cabană

60 ron pentru camera dubla

100 ron pentru camera cvadrupla

Atracţii turistice

Partia Piatra Graitoare

Partia Vartop I

Ghetarul Scarisoara

Cheile Galbenei

Cetatile Ponorului

Ultima actualizare a anunţului: 08.01.2014

Această unitate de cazare nu are activate comentariile.

Alte unităţi de cazare din localitatea Arieseni

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Arieseni, judeţul Alba