Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Hotel Avangarde localitate Mamaia, judeţul Constanţa

2 stea
  • Camere:
  • Locuri de cazare:
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 07.06.2014

Hotel Avangarde
 
Parcare Loc de joaca pentru copii Televizor in living Internet Bar Restaurant Aer condiţionat Televizor în cameră Internet în cameră Baie pe hol

Date contact

Telefon: 0725387224

Email: avangardehotel@yahoo.com

Descriere Hotel Avangarde

Hotel Avangarde Mamaia

Este amplasat in zona central a statiunii Mamaia, chiar la Cazino, pe malul Lacului Siutghiol . In imediata apropiere a hotelului se afla telegondola, Cazinoul , Terase, Restaurante, Cluburi, Magazine si faleza statiunii . Hotelul se afla la o  distanta de 100 de metri de Plaje.

Complexul dispune de camera duble modernizate de 2 *si camera de duble de 1 * . Hotelul a fost modernizat in anul 2013 . Iar camerele au fost dotate cu aer conditionat . Hotelul dispune de bar si terasa unde va puteti puteti relax ape durata intregii zile . Hotelul are loc de joaca pentru copii si parcare propie .

TARIFE

-          Camerele Duble 2* ( 140 Lei / zi ) sunt dotate cu aer conditionat, TV, baie propie cu dus, canapea, minifotolii si masuta

-          Camere Duble 1* ( 99 Lei / zi ) sunt dotate cu TV, chiuveta, geam termopan, aceste camere au bai commune cu dushuri , 1 baie femei si 1 baie barbati la 5 camere  .

Pentru mai multe detalii si rezervari   TEL : 0722308222  Mail : avangardehotel@yahoo.com

Ultima actualizare a anunţului: 07.06.2014

Alte unităţi de cazare din localitatea Mamaia

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Mamaia, judeţul Constanţa