Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Hotel Capitol localitate Valenii de Munte, judeţul Prahova

3 stea
  • Camere: 30
  • Locuri de cazare: 64
  • Preţuri de la: 120.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 02.02.2011

Hotel Capitol
 
Acoperire telefon mobil Internet Fax Seif/cutie de valori Plata cu cardul Bar Restaurant Room service Aer condiţionat Televizor în cameră Frigider în cameră Uscător de păr Telefon în cameră Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Franceza Franceza

Date contact

Persoana de contact: Georgeta Patrascu

Telefon: 0244-281.965; 0745 267 032

Fax: 0244-281.965

Email: office@hcapitol.ro

Adresa: str Nicolae Iorga nr. 50

Descriere Hotel Capitol

Situat în Vălenii de Munte, cu eleganta si servicii ireprosabile, ofera 30 de camere (cu pat matrimonial, camere cu 2 paturi sau camere cu 3 paturi) restaurant, bar, room service, sala fitness, lift panoramic.

Pe soseaua Valeni de Munte - Ploiesti Valdor va pune la dispozitie restaurantul Taverna Romana - Gura Vitioarei, restaurant realizat intr-o varianta arhitecturala ce imbina stilul vechi specific zonei, cu liniile moderne ale restaurantelor.
Cu o capacitate de 220 de locuri in interior si 120 locuri in exterior, restaurantul ofera o bucatarie traditional romaneasca.

Preţuri cazare hotel

150 LEI/CAMERA

Pentru un numar mai mare de zile sau camere inchiriate se acorda reduceri intre 10 si 30%

Atracţii turistice

Muzeul memorial Nicolae Iorga, amenajat in casa in care a locuit savantul, constructie in stilul arhitectonic specific zonei, in care sunt expuse mobilierul folosit si obiectele ce au apartinut lui Iorga, documente, carti si manuscrise.

Muzeul de arta religioasa "Nicolae Iorga" din Valenii de Munte se afla în cladirea Scolii de Misionare Nationale si Morale, asezamânt cultural înfiintat de marele savant Nicolae Iorga.
Scoala de misionare a functionat în perioada 1923 - 1940 într-una din cele mai vechi cladiri din orasul Valenii de Munte, construita în secolul al XVIII-lea, în stilul caselor de epoca specifice zonei subcarpatice. Restaurata între anii 1991 - 1997 de catre Primaria Orasului Valenii de Munte, cladirea adaposteste un valoros patrimoniu de icoane, carti vechi de cult, argintarie si vesminte bisericesti.

Biserica manastirii Văleni, monument de arhitectura cladit in 1680, cu un turn-clopotnita si cu remarcabile sculpturi in piatra la usi si la ferestre, pastrand pictura in fresca executata in 1737 si restaurata in 1806.

Casa memoriala Nicolae Tonitza, in care a locuit si lucrat renumitul pictor.

Muzeul de etnografie al Văii Teleajenului expune obiecte populare specifice zonei (stergare, scoarte, costume taranesti, unelte de munca, mobilier etc).

Website: http://www.hcapitol.ro

Ultima actualizare a anunţului: 02.02.2011