Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Hotel Diana localitate Baile Herculane, judeţul Caraş-Severin

3 stea
  • Camere: 220
  • Locuri de cazare: 450
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 27.05.2011

Parcare Acoperire telefon mobil Internet Fax Seif/cutie de valori Sală de conferinţe Bar Restaurant Room service Spălătorie Piscină Saună Jacuzzi Masaj Sală finess Televizor în cameră Frigider în cameră Uscător de păr Telefon în cameră Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza

Date contact

Telefon: 0255 560 119

Fax: 0255 560 119

Email: office@hoteldianaherculane.ro

Adresa: Adresa:STR.COMPLEXELOR nr. 8, Baile Herculane

Descriere Hotel Diana

Hotel Diana*** este situat pe malul stang al Cernei, pe un versant al muntelui Domogled, la 250 m de centrul statiunii Baile Herculane – hotel de trei stele, complet renovat in 2011, cu tematica wellness si tratamente balneoclimaterice.
Hotelul va asteapta cu o gama variata de servicii wellness la cel mai inalt nivel. Complexul,  ofera o destindere placuta, tratamente Spa, camere si apartamente mobilate ingenios, intr-un anturaj pitoresc. Toate aceste servicii va asigura o sedere de neuitat, in conditii deosebite.
Dispune de 220 de camere complet renovate, dotate cu balcon, baie proprie, uscator de par, telefon, TV, CATV, minibar, camere pentru nefumatori.

Baza de tratament din incinta hotelului complet renovata si bine dotata cu cele mai moderne aparate isi asteapta oaspetii cu personal specializat.

Website: http://www.hoteldianaherculane.ro

Ultima actualizare a anunţului: 27.05.2011

Alte unităţi de cazare din localitatea Baile Herculane

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Baile Herculane, judeţul Caraş-Severin