Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Hotel Howard Johnson Grand Plaza localitate Sector 1, judeţul Bucureşti

5 stea
  • Camere: 285
  • Locuri de cazare: 570
  • Preţuri de la: 1050.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 14.08.2008

Hotel Howard Johnson Grand Plaza
 
Parcare Microunde Acoperire telefon mobil Internet Fax Seif/cutie de valori Plata cu cardul Sală de conferinţe Bar Restaurant Room service Spălătorie Saună Solar Masaj Sală finess Aer condiţionat Televizor în cameră Frigider în cameră Cuptor microunde Fier de călcat Uscător de păr Telefon în cameră Internet în cameră Baie in cameră

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Franceza Franceza
  • Italiană Italiană
  • Spaniolă Spaniolă

Date contact

Persoana de contact: Gratiela Badicu

Telefon: 021205000; 0212015022

Fax: 0212011888

Email: sales@hojoplaza.ro

Adresa: Calea Dorobantilor, nr.5-7, sector 1, Bucuresti

Descriere Hotel Howard Johnson Grand Plaza

Howard Johnson Grand Plaza este situat in centrul orasului, in imediata vecinatate a celor mai apreciate magazine, restaurante si cluburi si a celor mai importante obiective turistice ale capitalei. Prin designul minimalist si alegerea dotarilor din hotel, locatia reinventeaza conceptul de lux pe piata romaneasca a ospitalitatii.

Hotelul dispune de 18 etaje cu 285 de camere si apartamente finisate cu mobila Ligne Roset special proiectata si realizata in Franta, pentru acest hotel. Cele 9 sali de conferinta, reunite in Grand Plaza Forum, sunt dotate la cele mai inalte standarde tehnice, avind o capacitate totala de 1000 de locuri. In spatiile publice exista posibilitati de conectare mobila la Intenet (LAN Access).

In cadrul hotelului functioneaza doua restaurante de lux: Benihana – cu specific japonez teppanyaki si sushi bar, precum si Avalon - restaurant cu specific contemporan. Centrul de sanatate Fit Club functioneaza zilnic pentru oaspetii din hotel. Parcarea este subterana, pazita, cu o capacitate de 80 de locuri. Pentru pasionatii jocurilor de noroc, hotelul dispune si de casino. Spatii de relaxare & activitati: AVALON Restaurant cu specific contemporan BENIHANA-Primul Restaurant Teppanyaki & Sushi Bar din Bucuresti Centro Bar & Lounge este barul din incinta hotelului. Fit Club este centrul de sanatate.

Website: http://www.hojoplaza.ro

Ultima actualizare a anunţului: 14.08.2008

Alte unităţi de cazare din localitatea Sector 1

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Sector 1, judeţul Bucureşti