Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Hotel Premier localitate Sibiu, judeţul Sibiu

3 stea
  • Camere: 12
  • Locuri de cazare:
  • Preţuri de la: 180.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 19.11.2009

Hotel Premier
 
Parcare Living Sala de mese Televizor in living Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Fax Seif/cutie de valori Plata cu cardul Sală de conferinţe Bar Room service Spălătorie Aer condiţionat Televizor în cameră Frigider în cameră Uscător de păr Telefon în cameră Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Germană Germană

Date contact

Persoana de contact: Tiberiu Tint

Telefon: 0744503059

Fax: 0269244806

Email: office@hotel-sibiu.ro

Adresa: str. Vasile Milea nr.76

Descriere Hotel Premier

Situat pe DN1, la 5 minute de centrul administrativ, cultural al Sibiului,Hotel Premier va ofera servicii unice, exclusive intr-o noua dimensiune in industria hoteliera : "un hotel in hotel. ".


Atat camerele cat si apartamentele pun la dispozitia oaspetilor un confort unic prin designul care imbina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care creaza o atmosfera intima, placuta, prin mobilierul ultramodern si materialele fine folosite cat si prin serviciile de calitate pe care le punem la dispozitia oaspetilor nostri.


De ce "un hotel in hotel"? Pentru ca la noi, fiecare camera are o structura unica, fiecare camera are identitatea ei, fiecare camera este pregatita sa va ofere confortul de care aveti nevoie dupa o sedinta obositoare, dupa zi de lucru, o intalnire de afaceri, o vizita in Sibiu sau dupa un drum lung dupa care nu doriti altceva decat sa va relaxati in intr-un ambient placut cu toate dotarile de care aveti dumneavoastra nevoie.


In intampinarea oaspetilor, Hotel Premier Sibiu dispune de 12 camere si 2 apartamente, restaurant capacitate 32 locuri, business lounge capacitate 20 persoane, 10 locuri de parcare, facilitati internet conectare ISDN sau WLAN.

Preţuri cazare hotel

camera single 3* - 180 lei

camera double 3* - 210 lei

camera single 4* - 250 lei

camera double 4* - 300 lei

apartament 4* single - 315 lei

apartament 4* double - 370 lei

penthouse 4* - 740 lei

Website: http://www.hotel-sibiu.ro

Ultima actualizare a anunţului: 19.11.2009

Alte unităţi de cazare din localitatea Sibiu

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Sibiu, judeţul Sibiu