Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Hotel President localitate Targu Mures, judeţul Mureş

4 stea
  • Camere: 66
  • Locuri de cazare: 132
  • Preţuri de la: 230.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 15.07.2009

Hotel President
 
Parcare Gradină/curte Sala de mese Acoperire telefon mobil Internet Fax Seif/cutie de valori Plata cu cardul Sală de conferinţe Bar Restaurant Room service Spălătorie Solar Jacuzzi Masaj Sală finess Aer condiţionat Televizor în cameră Frigider în cameră Uscător de păr Telefon în cameră Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Franceza Franceza
  • Maghiară Maghiară

Date contact

Persoana de contact: Receptia

Telefon: 0365410415; 0752200400

Fax: 0365410418

Email: reservations@presidenthotel.ro

Adresa: Str. Gheorghe Doja, Nr. 231, Cod Postal: 540228

Descriere Hotel President

Complexul Hotelier President **** Târgu Mures, situat la 7 km de Aeroportul Internaţional „Transilvania” este destinaţia ideală pentru persoanele care vin în Târgu Mureş în călătorii de afaceri sau vacanţe.

Inaugurat în ianuarie 2007, anticipează şi identifică aşteptările şi nevoile oaspeţilor, dând dovada de flexibilitate, profesionalism şi având o atitudine orientată spre oaspete.

Hotel President **** este locul unde luxul, stilul şi eleganţa se adaptează nevoilor şi aşteptărilor Dumneavoastră. Vă oferim un climat optim pentru încheierea oricărei afaceri şi relaxarea de care aveţi nevoie.

Hotelul vă stă la dispoziţie cu 132 de locuri de cazare în 20 de camere matrimoniale, 40 de camere double twin, 2 apartamente junior, 2 apartamente standard si 2 apartamente prezidenţiale. Sunt cele mai mari camere ale unui hotel independent din România iar apartamentele au un design unic, urmând linia rafinată şi caldă a întregului complex.

Complexul Hotelier President **** a luat naştere din dorinţa de a satisface chiar şi cele mai exigente pretenţii ale oaspeţilor şi se caracterizează prin elegantă, stil, rafinament,  securitate, confort, curăţenie impecabilă, servicii ireproşabile. Toate acestea fac din Hotel President unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din România

 

Facilităţi camere:

* acces în cameră cu cartele magnetice

* televizoare LCD

* televiziune prin cablu – 50 de canale TV

* acces nelimitat şi gratuit la internet de mare viteză atât wireless cât şi prin cablu

* telefon internaţional

* climatizare de ultima generaţie

* minibar

*băi dotate cu telefon şi uscător de păr

* jacuzzi

* seif

 

Facilităţi Hotel:

* mic dejun inclus în tariful camerei

* parcare păzită gratuită – 210 locuri

* room service

* transport gratuit de la / la aeroport

* recepţie 24 h / 24 h

* apel de trezire

* păstrare bagaje

* acces la presa locală

* servicii de curăţătorie / spălătorie

* servicii de secretariat

* recepţionare şi transmitere fax

* centu fitness (acces gratuit la sala de fitness pentru oaspeţii hotelului)

* masaj şi hidromasaj

* solarium

* salon coafură, manichiură, pedichiură

* în curând piscină, saună, jacuzzi

 

Barul hotelului PRESIDENT este conceput astfel încat cele 90 de locuri sã ofere cadrul intim pentru o discuţie privatã, dar, în acelaşi timp sã reprezinte şi locul ideal pentru o întalnire cu prietenii.

Restaurantul Steak House Manadas – cu specific culinar Argentinean şi o capacitate de 120 de locuri, vă aşteaptă într-o ambianţă de excepţie unde puteţi servii un business lunch sau o masă între prieteni asezonate cu servicii ireproşabile. Acest restaurant se distinge în “peisajul” restaurantelor din Târgu Mureş prin prisma specialitaţii casei, respectiv a designului deosebit (fântână arteziană, cascadă, îmbrăcămintea din lemn, lumina discretă etc.). Simţi forţa şi vigoarea cirezilor, pentru că de fapt, asta înseamna Steak House: specialităţi de vită argentineana sub forme diferite şi înmiresmate, despre ale căror detalii de preparare ştiu să-ţi povestească doar fetele zâmbitoare ce te întâmpină din prag

Hotel President **** oferă colaboratorilor săi posibilitatea organizării de evenimente în cele 3 restaurante special create pentru eavents & banqueting: Restaurant President 500  de locuri, Restaurant Manadas 650 de locuri, Restaurantul Only Pink 800 de locuri. Restaurantele denotă eleganţă şi rafinament şi sunt dotate cu sisteme profesionale de sunet şi lumini, astfel încât petrecerea organizată de dumneavoastră are toate premisele de a fi o reuşită.

Oferta business a Complexului este completată de sălile de conferinţe & meeting. Având o capacitate totală de 400 de locuri şi fiind proiectate pentru a găzdui cele mai prestigioase evenimente organizate în Târgu Mureş, sălile sunt dotate cu cele mai moderne echipamente audio şi de videoproiecţie (videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, TV, DvD player, sistem de sonorizare).

- Sală Conferinţe President – Suprafaţă totală 63 m². Dimensiuni: lungime – 12 m, lăţime – 5,3 m, înălţime – 3,5 m

- Sală Conferinţe cu Ogilnzi – Suprafaţă totală 110 m². Dimensiuni: lungime – 18 m, lăţime – 6,15 m, înălţime – 3,5 m

- Sală Conferinţe Manadas – Suprafaţă totală 531 m². Dimensiuni: lungime – 29,50 m, lăţime – 18 m, înălţime – 3,5 m

- Ne putem mândri cu cel mai mare Centru expoziţional, din judeţul Mureş, cu o suprafaţă totală de peste 3 200 m².

Centrul SPA al Complexului hotelier President, întregeşte oferta de relaxare prin sala de fitness, programele de masaj (terapeutic, de relaxare, anticelulitic), reflexoterapie, presopunctură, duş subacvatic – hidromasaj, băi de plante şi aromaterapie, solarium, salon de manichiură, salon de pedichiură, salon de coafură.

În curând ne vom putea bucura împreună de piscină, saună, jacuzzi 

Preţuri cazare hotel

Oferta de Vara (valabila in perioada 15 Iulie - 31 August)

 - Cameră în regim single – 230 RON

- Cameră în regim double – 280 RON

- Apartament Junior – 300 RON

- Apartament Standard – 400 RON

- Apartament Prezidential – 550 RON

 

Tariful include: mic dejun, TVA, taxa hoteliera, acces nelimitat la internet wireless, acces la sala de fitness, parcare pazita. 

Atracţii turistice

Sovata, Sighisoara

Website: http://www.presidenthotel.ro

Ultima actualizare a anunţului: 15.07.2009