Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Alex localitate Tulcea, judeţul Tulcea

3 stea
 • Camere: 14
 • Locuri de cazare: 32
 • Preţuri de la: 100.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 03.07.2009

Pensiunea Alex
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Loc de joaca pentru copii Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Fax Plata cu cardul Bar Restaurant Spălătorie Piscină Aer condiţionat Televizor în cameră Frigider în cameră Uscător de păr Telefon în cameră Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

 • Engleza Engleza
 • Franceza Franceza
 • Italiană Italiană
 • Spaniolă Spaniolă
 • Rusă Rusă

Date contact

Persoana de contact: Luminita Babu

Telefon: 0745171339; 0240.532348

Fax: 0240.532348

Email: luminita_babu@pensiunea-alex.ro

Adresa: Str. Podgoriilor nr. 85

Descriere Pensiunea Alex

Va invitam sa va cazati in pensiunea noastra, data in folosinta in decursul acestui an, nu numai datorita faptului ca este  amenajata dupa standarde europene ci si pentru ca noi va vom asigura tot confortul si relaxarea de care aveti nevoie, fie ca sunteti in concediu, fie ca sunteti prin zona cu afaceri, iar daca doriti va putem face sa va simtiti "ca acasa". Puteti considera pensiunea noastra ca un punct de legatura cu mirifica zona a deltei, ce trebuie vizitata macar o data in viata.

Pensiunea are o capacitate de 32 locuri, dispuse in 14 camere cu paturi duble, triple sau matrimoniale. Camerele sunt spatioase, confortabile si modern mobilate. In zilele toride de vara va puteti racori in piscina sau odihni pe sezlong savurand o bere rece.

Pensiunea dispune de un restaurant-pizzerie propriu, ce va pune la dispozitie meniuri diversificate, gustoase,unele dintre ele fiind specifice zonei.

Va asteptam si pe dumneavoastra pentru a va convinge de credibilitatea afirmatiilor noastre

Preţuri cazare pensiune

Camera dubla                                                              8                                                         100 lei
Camera matrimoniala                                                  2                                                         100 lei
Camera tripla                                                               4                                                         150 lei

Atracţii turistice

Enisala - la 17 km de Jurilocva - aici s-au gasit urmele unor asezari traco-getice si getice
        · Fortificatia Troesmis - la 3 km de comuna Turcoaia - cetate traco-getica mentionata in sec. III i.Hr. cu ocazia conflictului militar dintre Lysimach si Dromichete
        · Fortareata Noviodunum - Isaccea - cetate romano-bizantina cu nume celtic, construita in 369 d.Hr.
        · Fortareata Arrubium - Macin - asezare cu nume celtic, atestata documentar in anul 100 d.Hr.
        · Cetatea Dinogetia - Garvan - numele ei a fost mentionat pentru prima data de catre Ptolemeu in cunoscuta sa lucrare "Geographia"
       · Orasul Tulcea - Avand o eleganta promenada, orasul Tulcea dispune de parcuri cu flora bogata, chiar daca este un centru industrial dezvoltat. Cele mai importante rute sunt cele din Delta, regat al apelor si al insulelor plutitoare, un adevarat paradis al pescarilor si vanatorilor, paradisul pasarilor si al florei formand un peisaj unic. Supranumit si Poarta Deltei Dunarii.
       · Delta Dunarii - In acest sanctuar al naturii care contine lacuri, insulite plutitoare de trestie, "paduri" de trestie si paduri de salcii, paradisul pasarilor migratoare venite din toatã Europa si de pe alte continente, se gasesc peste 300 de specii din care 176 cuibaresc in Delta Dunarii iar 184 sunt protejate de Conventia de la Berna.
       · Cetatea antica Chilia Veche - a existat din antichitatea greceasca, apoi a fost stapanita de bizantini pana in sec. X
       · Cetatea bizantinã Salsovia
       · Mahmudia (sec. III d.Hr.)
       · Rosca - Buhaiova - rezervatie faunistica situata în depresiunea Matita, are o suprafata de 15.400 ha. Aici se cuibareste in fiecare primavara cea mai mare colonie a pelicani din Europa.
       · Perisor-Zatoane - rezervatie faunistica situata in estul depresiunii Dranov. Pe o suprafata de 14.200 ha cuibaresc cele mai numeroase lebede precum si pelicanul cret, cormoranul.
       · Padurea Letea - rezervatie forestiera situata pe grindul cu acelasi nume. Este caracterizata prin abundenta plantelor agatatoare care se incolacesc pe arbori, dand aspectul unei paduri tropicale.
       · Basilica Niculitel - cea mai veche constructie cunoscuta pana in prezent in tara noastra; unicat arhitectonic în Europa.
       · Manastirea Cocos - ridicata in stil oriental - turcesc, dar cu puternice influente din arhitectura romaneasca. Detine un muzeu de arta medievala si moderna ce include si colectii de carte veche si icoane.
       · Moscheea lui Ali-Gaza Pasa - Babadag - cel mai vechi monument de arhitectura musulmana din Romania (sec. xVII). Are un minaret de 23 m inaltime.

Website: http://pensiunea-alex.ro

Ultima actualizare a anunţului: 03.07.2009

Alte unităţi de cazare din localitatea Tulcea

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Tulcea, judeţul Tulcea

  • Camere: 104
  • Locuri cazare: 210
  • Pret de la: 200.00 RON / camera
   • Camere: 30
   • Locuri cazare: 58
   • Pret de la: 100.00 RON / camera
    • Camere: 9
    • Locuri cazare: 18
    • Pret de la: 75.00 EUR / persoana
     • Camere: 14
     • Locuri cazare: 30
     • Pret de la: 50.00 RON / camera