Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Alina localitate Poienile Izei, judeţul Maramureş

2 margareta
  • Camere: 5
  • Locuri de cazare: 12
  • Preţuri de la: 40.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 05.02.2010

Pensiunea Alina
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Loc de joaca pentru copii Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Fermă proprie Acoperire telefon mobil Internet Spălătorie Televizor în cameră Cuptor microunde Fier de călcat Uscător de păr Telefon în cameră Baie in cameră Baie pe hol Încălzire centrală Sobă

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Franceza Franceza

Date contact

Persoana de contact: ILIES IOAN

Telefon: 0721596038; 0262334367

Email: alinush_skumpi2000@yahoo.com

Adresa: MARAMURES POIENILE IZEI

Descriere Pensiunea Alina

Oferim Cazare in Maramures, Poienile Izei. Intr-un colt de tara, printre muntii si padurile Maramuresului te asteapta un colt de rai sa-l strabati si sa-l cunosti. Este comuna Poienile Izei unde se mai pastreaza traditiile si obiceiurile in a edvaratul sens al cuvantului.Gasiti-va ragazul de a poposi la pensiune macar pentru un weekend, un concediu, un revelion sau o aniversare si va veti da seama ca nu ati facut o elegere gresita. Aici veti cunoaste toate obiciurile specifice zonei noastre, portul popular il puteti imbraca daca doriti si , de ce nu, sa-l cumparati daca va intereseaza.In gradina se poate iesi oricand, mai ales seara la o mancare haiduceasca (disc, gratar). Tot in zona se poate vizita "Valtoarea" unde se fac cergile sa fie pufoase, izvor de apa minerala, biserica din lemn din localitate fiind monument UNESCO atestat la 1602. Deasemenea se pot organiza plimbari cu caruta sau cu sania, in functie de anotimp. Se pot organiza seri muzicale, se pot vizita:Manastirea de la Barsana, Biserica din lemn de la Ieud, Muzeul Tarancii Romane de la Dragomiresti, mocanita de la Viseul de Sus si multe altele. La pensiune se serveste mancare traditionala.

Preţuri cazare pensiune

Tariful este megociabil in functie de grup si de sezon.

Atracţii turistice

Partea de schii Borsa,partia de schii Cavcnic,plimbari cu mocanita pe Vaser,Cimitirul Vesel Sapanta,Memorialul de la Sighet.

Ultima actualizare a anunţului: 05.02.2010

Alte unităţi de cazare din localitatea Poienile Izei

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Poienile Izei, judeţul Maramureş