Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Andrea-Maria localitate Sighisoara, judeţul Mureş

2 stea
  • Camere: 3
  • Locuri de cazare: 6
  • Preţuri de la: 70.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 03.11.2012

Pensiunea Andrea-Maria
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Grătar Frigider in vila Microunde Acoperire telefon mobil Internet Televizor în cameră Frigider în cameră Cuptor microunde Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Date contact

Persoana de contact: Moldovan Ioan Mihai

Telefon: 0745326977; 0746579340

Email: lacramioara94@yahoo.com

Adresa: Str.Dimitrie Cantemir nr.31

Descriere Pensiunea Andrea-Maria

Pensiunea Andrea-Maria va asteapta cu drag in istoricul oras Sighisosra de a va relaxa si odihni intr-un decor natural linistit departe de aglomeratia urbana.Tarifele noastre sunt pe masura buzunarelor dumneavoastra si credem ca veti pleca multumiti de la noi .Va asteptam sa ne vizitati pe noi si orasul nostru.

Preţuri cazare pensiune

Pretul unei camere este de 70 lei pe camera / noapte,pentru pat suplimentar tariful este de 20 lei.

Atracţii turistice

Muzeul de istorie cu turnul cu ceas , cele doua biserici evanghelice (sasesti ),scara scolarului (scarile acoperite),Manastirea Sf.Dimitrie. Cetatea de la  Viscri ,Saschiz  precum si cetetea de la Biertan.

Coordonate geografice (GPS)

  • latitudine: 46.209986 N
  • longitudine: 24.801530 E

Website: http://www.pensiuneandreamaria webgarden.ro

Ultima actualizare a anunţului: 03.11.2012

Comentarii

[ 05.07.2011 ] andrei , Bucuresti
Am fost acolo, arata mult mai bine decat in poze, foarte primitori, foarte glumeti, ne-au taiat lemne, au strans dupa noi(noi am zis ca facem curat cand ne trezim), ne-au spus ce putem face prin oras, etc. Nota 11 (cu un minus insa, nu este zona unde sa pui muzica, casele sunt foarte apropiate si am fi facut deranj sigur)!

[ 08.12.2011 ] Cornelia Radu , Buzau
Pensiunea aceasta are/este tot ce isi poate dori un om in concediu: confort, intimitate, liniste, curatenie, gazde foarte amabile si primitoare, ce mai, adevarate gazde. Iar fata de cele oferite, pretul este modic. Credeti- ma! Stiu ce vorbesc. Noi am fost in circuit in 2010 prin Ardeal si Banat, iar in 2011 prin Moldova si... Ardeal, incheind sejurul din nou in Sighisoara, la Andreea Maria, deoarece a fost grozav in 2010. In total, am stat la 14 hoteluri si pensiuni si la putine dintre acestea am gasit toate elementele la un loc: adica daca era curatenie si confort, pentru ce sa mai fie si gazdele primitoare si mai voiam si pret potrivit...Si tot asa. Ce sa mai vorbim inca in Romania putini au invatat sa faca acest gen de afacere

Alte unităţi de cazare din localitatea Sighisoara

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Sighisoara, judeţul Mureş