Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Balad'oR localitate Pangarati, judeţul Neamţ

4 stea
  • Camere: 10
  • Locuri de cazare: 24
  • Preţuri de la: 180.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 07.04.2009

Pensiunea Balad'oR
 
Parcare Gradină/curte Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Seif/cutie de valori Plata cu cardul Sală de conferinţe Bar Restaurant Room service Spălătorie Saună Solar Jacuzzi Masaj Sală finess Echitaţie ATV Biliard Aer condiţionat Televizor în cameră Frigider în cameră Fier de călcat Uscător de păr Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Franceza Franceza

Date contact

Persoana de contact: Andreea Brau Ros

Telefon: 0727 736.685

Email: office@balador.ro

Adresa: 617305 - Pangarati, Neamt

Descriere Pensiunea Balad'oR

Cazare in Bicaz, Neamt la pensiunea Balad'oR de patru stele. Amplasata pe malul Lacului Bicaz, pensiunea Balad'oR Neamt va ofera servicii de cazare de patru stele si posibilitati de recreere si petrecere a timpului liber intr-o zona montana deosebit de pitoreasca si linistita din Neamt, Moldova.

Restaurantul pensiunii Balad’oR, cu o capacitate de 80 de persoane, poate organiza pe baza de rezervare, in conditii exceptionale de patru stele, si intr-o atmosfera ideala, cine romantice intime, cu meniu, muzica si decor personalizate. De asemenea, in cadrul aceluiasi restaurant se pot organiza petreceri private, seri de jazz, petreceri cu specific, mese festive, aniversari, nunti si conferinte, toate pe baza de rezervare.

 

 

Preţuri cazare pensiune

Pensiunea Balad’oR dispune de 24 de locuri de cazare, grupate in:

4 camere double - 200 lei/noapte

3 camere double (mansarda) - 180 lei/noapte

1 apartament V.I.P. - 300 lei/noapte

1 camera cu pat matrimonial - 180 lei/noapte

1 apartament cu doua dormitoare - 250 lei/noapte

Tarifele de cazare nu includ micul dejun.

Atracţii turistice

In imediata apropiere a pensiunii Balad'oR, se pot vizita Masivul Ceahlau, Poiana Teiului, Lacul de acumulare Izvorul Muntelui, Barajul Bicaz, Cheile Bicazului, Lacu Rosu, pozitionarea pensiunii fiind una strategica pentru vizitarea tuturor obiectivelor turistice din zona, fiind langa locul de intalnire a celor 4 drumuri ce leaga Moldova de Transilvania.

 

Website: http://www.balador.ro

Ultima actualizare a anunţului: 07.04.2009