Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Boroka localitate Baile Tusnad, judeţul Harghita

3 stea
  • Camere: 12
  • Locuri de cazare: 44
  • Preţuri de la: 24.00 EUR / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 04.02.2008

Pensiunea Boroka
 
Parcare Gradină/curte Loc de joaca pentru copii Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Televizor în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Maghiară Maghiară

Date contact

Persoana de contact: Molnar Szabolcs

Telefon: 0744505022; 0745401228

Fax: 0266371499

Email: office@tectumszallas.ro

Adresa: Baile Tusnad Str. Garii. nr 45

Descriere Pensiunea Boroka

Pensiunea “Boróka” (Ienuparul) se gaseste la Baile Tusnad. Oraselul este una dintre cele mai frumoase statiuni balneare din Transilvania. Aerul totdeauna curat, apropierea muntilor, a padurilor fac ca odihna Dvs.sa fie completa.

Pensiunea cu trei stele poate caza 44 de persoane în camere cu 2, 3, 4, 6 paturi. Oaspetii nostri vor gasi o bucatarie complet echipata în pensiune care vine în sprijinul pregatirii independente a mâncarii.

Preţuri cazare pensiune

Camera dubla -24Eur

Camera cu 4 paturi - 36 Eur

Paturi suplimentare - 6 Eur

Atracţii turistice

Datorita situarii binecuvântate a localitatii, veti avea posibilitatea sa faceti excursii de câte o zi la lacul Sf.Ana, la Baile Balvanyos, la Sumuleu, la Gheorgheni, la Lacu Rosu si la Cheile Bicazului, la Manastirea Franciscana si la castelul Lazar din Lazarea unde cu ajutorul a peste 1200 de opere de arta pastrate într-una dintre galeriile de arta plastica numarata printre cele mai bogate din Europa Centrala si de Est si în parcul de sculpturi format în apropierea manastirii franciscane veti putea admira activitatea multor artisti valorosi ai artei plastice de la sfârsitul secolului al XX.-lea si începutul secolului al XXI.-lea.

Veti putea calatori la Odorheiu Secuiesc, la Lupeni va veti putea închina la mormântul marelui scriitor secuiesc Tamási Aron, la Corund veti putea cumpara obiecte de arta populara secuiasca, dar veti putea ajunge si la Salina Praid aflata în apropiere, respectiv la Sovata.

Website: http://www.tectumszallas.ro

Ultima actualizare a anunţului: 04.02.2008

Alte unităţi de cazare din localitatea Baile Tusnad

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Baile Tusnad, judeţul Harghita

    • Camere: 12
    • Locuri cazare: 26
    • Pret de la: 60.00 RON / persoana