Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Bosnyak localitate Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita

3 margareta
  • Camere: 9
  • Locuri de cazare: 25
  • Preţuri de la: 12.00 EUR / persoana
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 03.06.2008

Pensiunea Bosnyak
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Fermă proprie Acoperire telefon mobil Internet Fax Seif/cutie de valori Bar Spălătorie Teren de sport Echitaţie ATV Televizor în cameră Frigider în cameră Cuptor microunde Fier de călcat Uscător de păr Internet în cameră Baie in cameră Baie pe hol Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Maghiară Maghiară

Date contact

Persoana de contact: Bodnar Robert

Telefon: 0745376722

Email: office@bosnyakpanzio.ro

Adresa: Str Livezilor 14

Descriere Pensiunea Bosnyak

Pensiunea Bosnyák se află la poalele Munţilor Harghita, la periferia oraşului Odorheiu Secuiesc, în Cădişeni, la 3 km de centrul oraşului.

Numele şi-l-a împrumutat de la pârâul care traversează satul. Mediul rustic şi liniştit al pensiunii,
atmosfera familială, jovialitatea şi ospitalitatea gazdelor oferă posibilitatea relaxării perfecte.

Pensiunea îşi aşteaptă oaspeţii cu nouă camere şi două căsuţe cu câte două paturi fiecare.

Camerele noastre se adaptează diferitelor pretenţii, oaspeţii având posibilitatea de a alege între camere cu baie proprie sau comună. Acestea sunt dotate cu televizor. Totodată două bucătării complet utilate şi o sală de mese stau la dispoziţia oaspeţilor. La cererea dumneavoastră vă putem serv micul dejun şi cina. Apa caldă şi internetul este asigurat în permanenţă.

Pensiunea are o parcare sigură şi o curte în care copiii se pot juca în voie iar dvs. puteţi face un grătar sau găti la ceaun ori pur şi simplu să staţi relaxat admirând priveliştea.

Atragem atenţia iubitorilor de sport asupra existenţei unui teren de tenis şi de minifotbal în apropirere (300M). Tot în vecinatate se află şi un magazin alimentar, un restaurant şi un teren de joacă. Vizitatorul poate participa la viaţa de zi cu zi a localnicilor, poate asita la mulsul vacilor, să se plimbe cu căruţa respectiv cu sania în timp de iarnă, poate călării sau poate lua parte la diferitele festivităţi locale.

Website: http://www.bosnyakpanzio.ro

Ultima actualizare a anunţului: 03.06.2008

Alte unităţi de cazare din localitatea Odorheiu Secuiesc

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita