Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Camelia localitate Vadurele (Alexandru cel Bun), judeţul Neamţ

2 stea
  • Camere: 3
  • Locuri de cazare: 6
  • Preţuri de la: 80.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 22.11.2010

Pensiunea Camelia
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Televizor în cameră Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Date contact

Persoana de contact: Lupas Camelia

Telefon: 0751.949.269

Email: pensiunecamelia@yahoo.com

Adresa: Sat Vadurele , Strada Virtutii

Descriere Pensiunea Camelia

Pensiunea Camelia este situata in comuna Alexandru cel Bun, judetul Neamt, intr-un sat linistit de munte numit Vaduri in care iti poti petrece cateva zile de neuitat impreuna cu prietenii, familia sau doar persoana iubita. Obiective turistice ca: Manastirile Pangarati si Bistrita, Cheile Bicazului, Lacul Rosu, se afla in apropiere, de asemenea si obiectivele turistice din zona Tg. Neamt, care pot fi vizitate in excursii de o zi.
Locatia aflata la marginea padurii va pune la dispozitie pentru cazare 3 dormitoare cu bai proprii , televizor Lcd, spatii largi pentru petrecerea timpului in interior, terasă exterioară cu o privelişte deosebită spre munte, foisor cu gratar, parcare proprie, centrala termică, sală de mese.
In calitate de gazde va oferim serviciile noastre, astfel incat vacanta dumneavoastra sa fie cat mai placuta.
Preturi pentru cazare
: 80 lei / cameră / zi.

 

Oferta pentru sarbatorile de iarna:


Craciun
Pensiunea Camelia ofera pentru sarbatoarea de Craciun: pachet de servicii cu doua variante:Varianta 1 care consta in 3 nopti de cazare + 1 bonus, pensiune completa si masa festiva in seara de Craciun la pretul de 150 lei/persoana/zi. Meniul se stabileste de comun acord cu turistii. Nu impunem data sosirii.

A doua varianta se ofera locatia fara masa la pretul de 500 lei/zi.

Atracţii turistice

Obiectivele de interes turistic din judetul Neamt sunt multe.
 
De aici se pot vizita manastirile Bistrita si Pangarati, Bisericani(pe o raza de 8 km). De asemenea  se pot vizita in excursii de o zi salba vechilor manastiri din zona Tg. Neamt incepand cu Neamtul, una dintre cele mai vechi manastiri din Moldova (1367), cu mormantul lui Petru Musat, insemnat centru de tiparituri; apoi Secu, ctitoria lui Nestor Ureche (1602), cu frumoase manuscrise, adevarate opere de arta; Agapia, mentionata documentar in 1437 si ajunsa celebra prin picturile din tinerete ale lui Nicolae Grigorescu; Varatecul si celelalte.
Pe drept cuvant se poate spune ca, raportat la suprafata, Neamtul este tinutul cu cele mai multe lacasuri de cult din tara  (biserici, manastiri, schituri).
La acestea se adauga obiectivele memorialistice (casele memoriale I. Creanga, C. Hogas, V. Micle, Al. Vlahuta, M. Sadoveanu) si muzeale din Piatra Neamt.

Website: http://www.pensiuneacamelia.blogspot.com

Ultima actualizare a anunţului: 22.11.2010

Alte unităţi de cazare din localitatea Vadurele (Alexandru cel Bun)

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Vadurele (Alexandru cel Bun), judeţul Neamţ