Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Cabana Casa de la Chiojdu localitate Chiojdu, judeţul Buzău

2 margareta
  • Camere: 4
  • Locuri de cazare: 8
  • Preţuri de la: 60.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 17.08.2010

Cabana Casa de la Chiojdu
 
Parcare Gradină/curte Living Televizor in living Frigider in vila Bucătarie Fermă proprie Acoperire telefon mobil Televizor în cameră Baie pe hol Sobă

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Franceza Franceza

Date contact

Persoana de contact: Stefan

Telefon: 0763694087

Email: casachiojdu@gmail.com

Descriere Cabana Casa de la Chiojdu

Pensiunea dispune de 4 camere duble (8 locuri), existand posibilitatea extinderii locurilor cu înca 2 camere (4 locuri pe perioada verii).
Dormitoarele ofera confortul necesar reincarcarii cu energie dupa plimbarile în natura, fiind dotate cu mobilier modern îmbinat cu elemente traditionale ( sobele pe lemne folosite pentru încalzire iarna). Camerele sunt dotate cu televizoare.

" Casa de la Chiojdu ” dispune de 2 bai, dotate cu cada, apa calda şi încalzire electrica, deservind fiecare cate 2 camere pe etaj.

La parter se afla un living spatios dotat cu televizor color, Dvd, combina audio, iar la etaj, în terasa, poate fi admirata panorama Muntilor Ciucas.

Bucataria este dotata cu aragaz, frigider şi tot ce este nevoie pentru a prepara şi servi masa în conditii excelente, în cazul în care turistii doresc sa îsi prepare singuri mancarea.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, ferma proprie, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada

Facilitati camere: sobe de teracota, baie cu cada, baie pe hol, camera cu TV

Preţuri cazare cabană

Camera dubla: 60 de lei/ noapte

Casa poate fi inchiriata integral pentru suma de 200 de lei/noapte

Atracţii turistice

Amplasarea pensiunii va permite sa vizitati puncte de atractie din zona:
- frumusetea şi generozitatea cu care divinitatea a înzestrat minunatele plaiuri chiojdene: Pietrele rotunde din zona Paltanea, Pietriceaua (muntele alb de la intrarea în sat), Piatra Lerei, cascada Şipot, Lacul Vulturilor, Padurea cu tisa,
- traditiile şi istoria gospodarilor din sat: Casa cu blazoane (monument architectonic din sec. 18, unica prin îmbinarea elementelor brancovenesti cu stilul transilvanean), Casa Codescu (casa reprezentativa pentru zona Munteniei, aflata la Muzeul Satului şi pe bancnota de 10 lei), conacul Tache-tache (construit de mesteri italieni), Hanul – Casa Isbasoiu (han din secolul 18, conservat în arhitectura initiala)
- cetatea teutona de la Tabla Butii (vechea granita austro - ungara).

Ultima actualizare a anunţului: 17.08.2010