Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Charisma localitate Baile Herculane, judeţul Caraş-Severin

3 stea
  • Camere: 12
  • Locuri de cazare: 24
  • Preţuri de la: 70.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 18.12.2010

Pensiunea Charisma
 
Parcare Gradină/curte Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Grătar Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Fax Piscină Masaj Televizor în cameră Frigider în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Date contact

Persoana de contact: Florina Dragulescu

Telefon: 0723886182; 0744246368

Fax: 0255561381

Email: info@pensiunea-charisma.ro

Adresa: Trandafirilor,137

Descriere Pensiunea Charisma

Ati hotarat sa va petreceti concediul sau sfarsitul de saptamana intr-un cadru relaxant si pitoresc la poalele masivului Domogled? Ati ales locul perfect! Situata in statiunea Baile Herculane intr-un cadru rustic, Pensiunea Charisma ofera vizitatorului relaxarea binemeritata dupa zgomotul citatidin si stresul cotidian.

Iata pe scurt oferta noastra: camere cu pat dublu, frigider, TV, apa calda non-stop, bucatarie amenajata, gratar, balansoare, loc de joaca ingradit pentru copii, piscina in aer liber si parcare pazita.

Atracţii turistice

Statiunea este intens scaldata de aeroioni, predominant negativi, care induc o stare de bine tuturor care viziteaza Baile Herculane. Aeroionizarea negativa este una dintre cele mai importante surse de incarcare electrica a corpului uman, indiferent de varsta, actionand asupra sistemului nervos fiind un eficient tratament impotriva stresului.

S-au descoperit de-a lungul Vaii Cernei pana in prezent 18 izvoare cu apa minerala termala, pe o distanta de circa 4 km. Apele termo-minerale de la Baile Herculane contin cloruri de Sodiu, Potasiu, Magneziu, Carbonati si Sulfati de Calciu si Magneziu, Brom, Iod, Hidrogen Sulfurat, Ioni de Calciu, Sodiu, Clor, Litiu, Strontiu, Titan, etc.

Website: http://www.pensiunea-charisma.ro

Ultima actualizare a anunţului: 18.12.2010

Alte unităţi de cazare din localitatea Baile Herculane

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Baile Herculane, judeţul Caraş-Severin