Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Delta Miraj localitate Sulina, judeţul Tulcea

3 stea
  • Camere: 20
  • Locuri de cazare: 40
  • Preţuri de la: 120.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 16.04.2014

Pensiunea Delta Miraj
 
Gradină/curte Foisor în curte Living Sala de mese Televizor in living Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Plata cu cardul Bar Restaurant Spălătorie Piscină Aer condiţionat Televizor în cameră Frigider în cameră Uscător de păr Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Italiană Italiană

Date contact

Persoana de contact: Ionita Marius

Telefon: 0742642717

Email: rezervari@pensiunedelta-sulina.ro

Adresa: Strada 1 nr 21

Descriere Pensiunea Delta Miraj

Va invitam sa petreceti clipe de neuitat in universul mirific al Deltei Dunarii. Pensiunea Delta Miraj va ofera cazare in Sulina si facilitati de agrement pentru o vacanta de neuitat: partide de pescuit, plimbari cu salupe sau catamaranul, trasee turistice, team building, birdwatching, piscina in aer liber si multe altele. Pensiunea Delta Miraj este situata chiar pe malul Dunarii in localitatea Sulina. Pensiune va ofera cazare in Sulina in 18 camere spatioase de 2 locuri si 1 camera family cu capacitate de 4 locuri, dotate modern. Toate camerele detin instalatii de climatizare,minibar si bai cu cada moderne .
Pensiunea Delta Miraj va asteapta cu o ambianta placuta, iar dotarile si serviciile oferite au fost gandite special pentru a satisface dorintele dumneavoastra. Pensiunea dispune de un restaurant spatios dotat cu terasa. Meniu pensiunii noastre este bazat pe bucatarie traditionala romaneasca, in special dobrogeana si de sezon.
Pentru cei care doresc plimbari deosebite pe canalele Deltei Dunarii, organiz, avand am excursii cu Catamaranul PONTOON BOAT 25 sau cu salupe moderne. Catamaranul dispune de un numar de 12 locuri si este ideal pentru plimbarile pe apa in Delta Dunarii sau pe Mare.
Seara de pe terasa amenajata la Dunare, puteti sa priviti un superb apus de soare. In fata pensiunii, pe malul Dunarii gasiti locuri de pescuit si un debarcader modern. Pensiunea noastra dispune de posibilitati de congelare a capturilor pe durat sejurului, gratuit.
Transfer gratuit la sosire si la plecare din pensiune. Accesul catre plaja este asigurat de transportatorii locali, cu statie din fata pensiunii. De asemenea pentru doritorii de plimbari pensiunea noastra va poate inchiria la preturi avantajoase biciclete performante.
Pensiunea noastra este locul ideal pentru a petrece concediul in Delta Dunarii, weekend-ul sau doar o partida de pescuit sau vanatoare. Fiind situata in orasul Sulina, pensiunea noastra este locul perfect de plecare in orice directie sau locatie din DELTA DUNARII.
Sulina este un oraş şi un port liber în judeţul Tulcea, Dobrogea, la extremitatea estică a României, în Delta Dunării, în punctul de vărsare al braţului Sulina în Marea Neagră. Sulina este oraşul din România situat la cea mai mică altitudine medie, de numai 4 m deasupra nivelului mării. Oraşul se întinde de-a lungul Dunării, cu cea mai mare parte a habitatului pe malul drept al Dunarii. La capitolul “istorie nescrisa” exista supozitia cum ca Sulina ar exista de prin sec. VI – VII inainte de Hristos, odata cu aparitia primelor colonii pe malul Pontului Euxin. Asadar cu aproximativ 2700 de ani vechime, ceea ce ar plasa Sulina intre cele mai vechi asezari situate pe teritoriul României.

Preţuri cazare pensiune

01.05.2014 - 31.05.2014

Camera Dubla (matrimoniala sau twin): 140 RON/zi

Camera 4 locuri: 200 RON/zi

01.06.2014 - 30.06.2014

Camera Dubla (matrimoniala sau twin): 160 RON/zi

Camera 4 locuri: 240 RON/zi

01.07.2014 - 31.08.2014

Camera Dubla (matrimoniala sau twin): 200 RON/zi

Camera 4 locuri: 280 RON/zi

 

Atracţii turistice

Farul Vechi, Sediul Comisiei Europene, Varsarea in Marea Neagra, Padurea Letea, Lacurile (Rosu, Rosulet.. etc), Colonia de Pelicani

Coordonate geografice (GPS)

  • latitudine: 45.159000 N
  • longitudine: 29.623600 E
  • altitudine: 2.00 m

Website: http://www.pensiunedelta-sulina.ro/

Ultima actualizare a anunţului: 16.04.2014

Alte unităţi de cazare din localitatea Sulina

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Sulina, judeţul Tulcea