Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Georgiana localitate Salatrucu, judeţul Argeş

3 stea
  • Camere: 8
  • Locuri de cazare: 16
  • Preţuri de la: 60.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 02.06.2011

Pensiunea Georgiana
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Foisor în curte Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Acoperire telefon mobil Biliard Televizor în cameră Frigider în cameră Uscător de păr Baie in cameră Încălzire centrală

Date contact

Persoana de contact: Ograda Constantin

Telefon: 0722564813

Email: ogradaconstantin@yahoo.com

Adresa: com. Salatrucu, jud. Arges, str. Valea Satului nr.282

Descriere Pensiunea Georgiana

Pensiunea este clasificata la categoria de 3 stele punand la dispozitia clientilor servicii de cea mai buna calitate, fiind dotata cu 8 camere cu baie proprie si televizor, bucatarie complet utilata, living dotat cu sistem audio surround si ecran lcd, terasa exterioara, gratar, sala de biliard, incalzire centralizata  precum si parcare proprie. Aici va puteti odihni in paturi confortabile, camere calduroase in sezonull rece, iar vara poti fugii de arsita  aglomeratiilor urbane fiind zona ideala atat pentru petrecerea unui concediu relaxant cat si pentru organizarea de drumetii sau alpinism. 

Pensiunea este situata in imediata apropiere a Muntilor Fagaras, pe drumul care urca spre Varful Negoiu prin rezervatia naturala. Aceasta beneficiaza de o pozitie pitoreasca si de un climat cu nuante alpine reconfortant si tonifiant, avand acces catre cele mai inalte varfuri din tara. Este departe de factorii de poluare, zgomot si stres, chiar la liziera padurii de brad. Imbina calitatea benefica a aerului puternic ozonat al padurilor cu calitatea de exceptie a confortului oferit.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, rau in curte, schimb valutar, se accepta animale, parcare, gradina/curte, biliard, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, loc amenajat de joaca, sala de conferinte.

Facilitati camere: uscator de par, baie pe hol, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Preţuri cazare pensiune

Pret camera duble  matrimoniala:  60 ron / zi

Pret camera single: 30 ron / zi

Pret de inchiriat integral, pentru intreaga capacitate: 450 ron / zi

 

Atracţii turistice

Trasee ale  Muntilor Fagaras (Vf.Negoiu)

Vârful Negoiu - este un vârf montan situat în Masivul Făgăraş, pe graniţa dintre judeţele Sibiu şi Argeş. Cu o altitudine de 2.535 metri, Negoiu este al doilea ca înălţime în România, fiind devansat doar de Vârful Moldoveanu, altitudine 2.544 de metri. Este considerat cel mai înalt vârf din Carpaţi, exceptând Masivul Tatra. Este cunoscut drept fiind polul instabilităţii atmosferice din România. Situare pe glob Latitudine nordică: 45º35´7¨N, Longitudine estică: 24º33´30¨E.

Manastirea Valeni

Manastirea Valeni, cu obste de maici, este situata la circa 20 km N-V de Curtea de Arges si la trei km de satul Valeni.
Prima biserica a acestui asezamant a fost construita din lemn, in 1692 de monahul Zosim Gradisteanu Zaharia de la manastirea Stanisoara.
A fost jefuita si stricata in timpul razboiului ruso-turc din 1788-1793.
Cea de-a doua biserica, zidita pe locul celei dintai in 1884, s-a daramat dupa cutremurul din 1940.
Cea de-a treia biserica a fost ridicata intre 1948-1955, prin grija episcopului Iosif Gafton al Ramnicului.
In incinta manastirii mai este o biserica mica (bolnita), zidita in 1887 de schimonahul Iosif. Are hramul "Invierea lui Lazar".

Coordonate geografice (GPS)

  • latitudine: 45.338197 N
  • longitudine: 24.518272 E

Website: http://www.pensiuneageorgiana.ro/

Ultima actualizare a anunţului: 02.06.2011

Alte unităţi de cazare din localitatea Salatrucu

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Salatrucu, judeţul Argeş