Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Irina localitate Corbeni, judeţul Argeş

4 margareta
 • Camere: 9
 • Locuri de cazare: 18
 • Preţuri de la: 130.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 10.05.2012

Pensiunea Irina
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Plata cu cardul Saună Sală finess Teren de sport ATV Aer condiţionat Televizor în cameră Cuptor microunde Uscător de păr Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

 • Engleza Engleza

Date contact

Persoana de contact: Rodica Metehoiu

Telefon: 0740120498

Email: office@pensiune-turistica.ro

Adresa: Str. DN 7C Sat Poienari nr. 66

Descriere Pensiunea Irina

Pensiunea Irina,situata in zona de nord a vaii Argesului,in com. Corbeni,intr-un superb cadru natural,ofera turistilor conditiile necesare relaxarii si odihnei la munte.
Pensiunea dispune de o capacitate maxima de cazare de 18 locuri(8 camere duble si 1 garsoniera) si pune la dispozitia turistilor o bucatarie complet utilata,living,
gradina,chiosc cu barbeque,teren de tenis,sauna,sala de fitness,crama,loc de joaca ptr. copii,parcare,ATV.
Daca nu ati descoperit pana acum,legendarele meleaguri argesene,pensiunea Irina va asteapta cu drag sa va ajute!

Preţuri cazare pensiune

 

 

 • Cazare - Camera dubla

  130 Ron

 •  

   

  Al treilea pat in camera - 20 Ron
  In regim single toate tarifele se reduc cu 10-20%

   

   

  Pensiunea Irina,situata pe valea Argesului,in satul Poienari,com. Corbeni deschide sezonul de primavara cu oferte atragatoare:reduceri la cazare de 20% in timpul saptamanii si 10% in weekend iar la 3 nopti de cazare platite beneficiati de 1 noapte in plus gratuit.

  • Cazare -apartament 200 Ron
  • Mic dejun 20 Ron /pers

  Atracţii turistice

  Traseul porneste de langa manastirea Curtea de Arges (DN 7 C). La 7 km din Curtea de Arges se trece pe langa lacul de acumulare al hidrocentralei Cerbureni. Urmeaza satu Albestii Pamanteni (comuna Albesti de Arges) - atestat la 1523.

  Trecem apoi prin satul Corbeni (20 km de Curtea de Arges) atestat la 1454. La 3 km de Corbeni se afla satul Bucsenesti unde se afla o biserica, monument istoric inaltata la 1747. Inainte de a intra in cheile argesului se gaseste casa unde a trait compozitorul George Stefanescu (1843-1925) - figura ilustra a muzicii noastre, el fiind creatorul primei simfonii romanesti.

  Continand drumul prin cheile Argesului, privirea ne este atrasa de castelul de echilibru, inalt de 140 m si de pavilionul administrativ al hidrocentralei de pe Arges. De la uzina care se afla ascunsa sub munte, apa trece prin subteran pana la Oesti. Barajul Vidraru, primul din tara noastra, al saselea din Europa si al noulea din lume, formeaza in amaonte un lac cu suprafata de aproape 900ha si un volum de 465 mil. mc de apa. Imediat langa coronamentul barajului se inalta un turn prismatic inconjurat de o scara ce urca pana la o platforma ce ofera o minunata priveliste asupra muntilor. Pe aceasta terasa se afla o imensa statuie reprezentand un Prometeu gigantic, construita de sculptorul Constantin Popovici, ca monument al electricitatii.

  Website: http://www.pensiune-turistica.ro

  Ultima actualizare a anunţului: 10.05.2012

  Alte unităţi de cazare din localitatea Corbeni

  Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Corbeni, judeţul Argeş