Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Irina localitate Zarnesti, judeţul Braşov

2 stea
  • Camere: 17
  • Locuri de cazare: 45
  • Preţuri de la: 100.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 25.04.2018

Pensiunea Irina
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Foisor în curte Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Acoperire telefon mobil Internet Sală de conferinţe Restaurant Masaj Televizor în cameră Internet în cameră Baie in cameră Baie pe hol Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza

Date contact

Persoana de contact: Coltea Irina

Telefon: 0745086635; 0746175806

Fax: 0368401304

Email: PensiuneaIrinaZarnesti@yahoo.com

Adresa: Str.Raului Nr.62

Descriere Pensiunea Irina

 

Situata chiar la intrarea in Masivul Piatra Craiului, sub coasta muntelui si in punctul de plecare a multor trasee,descoperiti o pensiune numai buna pt.intremare si relaxare, fie dupa drumetii sau dupa un servicu mai greu.
Liniste, covoare verzi de pasuni si paduri peste care sunt stapine hergheliile de cai, dealurile cu pante line ale Transilvaniei (Tara Birsei sau Ardeal), varfurile muntoase si padurile maiestuoase, va ofera posibilitatea sa va bucurati de natura, cu asta sunteti binecuvantati vara.
Iarna infinituri albe din pastelurile lui Alecsandri.
 
Este clasificata: corpul 1 la o *, iar corpul 2 la doua**, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Preţuri cazare pensiune

Camera dubla matrimoniala cu baie proprie 120 lei;camera dubla matrimoniala cu baie pe hol 100 lei;camera de 3 locuri cu baie pe hol 120 lei;camera de 4 locuri cu baie pe hol 160 lei;camera de 6 locuri cu baie proprie 300 lei,camera de 3 locuri cu baie 150 lei,camera de 4 locuri cu baie 160,camera de 5 locuri cu baie 250 lei.

Atracţii turistice

 

 

Trasee pe care le puteti face din locatia noastra:la 12 Km puteti merge la Plaiul Foii. Prapastiile(cheile)zarnestiului, dupa care drumul va duce la cabana Curmatura. De aici se poate urca pe creasta:traseul pe Piatra Mica sau direct la refugiul ascutit, dupa care creasta:traseul Piatra Mare- Refugiul Vf. La om, de unde aveti doua variante, sau coborati pe lanturi spre Cerdacul Stanciului traseu care nu vi-l recomand fara ghid, Refugiul Spirlea, Muntele Tamas, Cabana Plaiul Foii, Zarnesti;sau celalalt traseu de la refugiul vf. La Om, coborati la refugiul Grind, la table, poiana Vladusca, satul Pestera, satul Magura(unde sa filmat emisiunea` Serviti Va Rog`), Zarnesti. Daca vreti sa ajungeti mai repede la Cabana Curmatura exista o scurtatura, de la fantana Lui Botorog prin Poiana Zanoaga, de unde de asemenea puteti urca la Cruce, si puteti cobora pe versantul sudic, pe doua lanturi usor de trecut si ajungeti tot la Curmatura. Mai puteti vizita un traseu de maximum 2 ore la Schitul Coltul chiliei, o Biserica foarte veche construita in stanca, de unde puteti urca pe celalalt versant cu popas la Refugiul Diana, marele grohotis. La intrarea in Orasul Zarnesti s-a deschis Rezervatia de ursi Liberty, recent, unde sunt adusi ursii din Predeal, Brasov, iar Rangerii de la Parcul National Piatra craiului, la niste preturi acceptabile, asigura transport si ghid la o serie de observatoare, unde cu un binoclu sau chiar pe viu puteti vedea:ursi, caprioare, vulpi, etc. Alte Facilitati:Hiking,Alpinism,Ski de tura,Ciclism,Tiroliana,Teambuilding,Trasee Turistice cu Ghid Autorizat,contra cost,pret cuprins intre 12-15 lei/1 pers.,relatii la nr.de tel.0721612934.

Coordonate geografice (GPS)

  • latitudine: 45.498100 N
  • longitudine: 25.304730 E
  • altitudine: 900.00 m

Website: http://www.turistinfo.ro

Ultima actualizare a anunţului: 25.04.2018

Această unitate de cazare nu are activate comentariile.