Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Katerina localitate Vatra Dornei, judeţul Suceava

3 margareta
  • Camere: 10
  • Locuri de cazare: 32
  • Preţuri de la: 120.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 17.01.2013

Pensiunea Katerina
 
Parcare Gradină/curte Foisor în curte Sala de mese Grătar Frigider in vila Fermă proprie Internet Sală de conferinţe Sală finess Televizor în cameră Telefon în cameră Internet în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza

Date contact

Persoana de contact: Receptie

Telefon: 0740 211 273; 0740 211 274

Adresa: Strada Republicii, Nr. 39

Descriere Pensiunea Katerina

 Pensiunea Katerina este construita dupa ultimele cerinte in domeniul turismului european, astfel,  ofera facilitati de cazare la dotari de 3 margarete aceasta asigurandu-ti tot confortul de care ai nevoie.

Pensiunea dispune  de 32 locuri de cazare dispuse in: 5 camere duble, 5-matrimoniale si 4 apartamente spatioase, ce au ceva din stilul vechilor camere romane (Italia) – cu baie proprie.

Mobilierul este modern, oferind acel sentiment de confort. De asemenea, igiena este ireprosabila iar acest lucru ne preocupa mai mult ca orice, deoarece stim ca este aspectul de care tii cont cel mai mult atunci cand iti alegi o gazda pentru a-ti petrece vacanta.

Pensiunea Katerina este idela atat pentru turistii dornici de relaxare si odhina dar si pentru oamenii de afaceri sositi in zona. Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul pentru a avea parte de confort maxim la preturi incredibile!!

Preţuri cazare pensiune

Camera dubla : 120 lei/noapte

 

Apartament :      190 lei/noapte

Atracţii turistice

Muzeul Etnografic al Bucovinei, Muzeul Vanatorii si al Stiintelor Naturale, Parcul din centrul statiunii, renumit pentru veveritele care traiesc acolo, si pentru concertele sustinute in sezonul estival, CATEDRALA SF. TREIME.

Coordonate geografice (GPS)

  • latitudine: 47.344856 N
  • longitudine: 25.351124 E

Ultima actualizare a anunţului: 17.01.2013

Alte unităţi de cazare din localitatea Vatra Dornei

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Vatra Dornei, judeţul Suceava