Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Mariana localitate Rona de Jos, judeţul Maramureş

2 margareta
  • Camere: 2
  • Locuri de cazare: 5
  • Preţuri de la: 70.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 15.12.2007

Pensiunea Mariana
 
Parcare Gradină/curte Loc de joaca pentru copii Living Sala de mese Televizor in living Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Fermă proprie Acoperire telefon mobil Televizor în cameră Uscător de păr Baie pe hol Încălzire centrală

Date contact

Persoana de contact: Mariana Vancea

Telefon: 0262361152

Descriere Pensiunea Mariana

Amplasată în apropierea unui monument istoric, care este considerată cea mai veche biserică de lemn din România şi a doua din Europa

Preţuri cazare pensiune

  • cazare - 35 lei / persoană / noapte
  • mic dejun - 10 lei / persoană
  • prânz - 30 lei / persoană (felul 1+2+desert)
  • cină - 30 lei / persoană

Coordonate geografice (GPS)

  • altitudine: 323.60 m

Ultima actualizare a anunţului: 15.12.2007

Comentarii

[ 05.01.2009 ] Niculaie Cristian , Bucuresti
Am petrecut 10 zile minunate, gazdele sunt foarte primitoare, mancarea excelenta.Pensiunea foarte curata,aer curat, liniste.

[ 06.03.2009 ] Popescu Georgeta , Ploiesti
Am petrecut trecerea dintre anii 2008-2009 la aceasta pensiune unde ne-am simtit deosebit de bine.Gazdele sunt foarte primitoare,ospitaliere,mancare super,casa foarte curata,liniste incat iti doresti sa ajungi cat de des poti aici.

[ 09.04.2009 ] Angelina , bucuresti
Merg mereu la aceasta pensiune. Acolo ma simt ca acasa. Gazdele sunt nemaipomenite, mai ales soacra Viorica, care tot timpul te imbie cu mancare si zice: "ioi, da buna mancare am facut". Sunt oamenii cei mai potriviti pentru a te face sa te simti bine. Le doresc din tot sufletul multa sanatate.

[ 29.04.2009 ] Popescu Georgeta , Ploiesti
Revin cu comentariu si spun ca sfintele sarbatori de Paste le-am petrecut tot aici unde ne-am simtit ca in familie. Avand in vedere ca le-am cunoscut si parintii amandurora pot sa ma exprim asa. Am calatorit mult prin tara dar un loc si oameni ca ei......nu am gasit!!!!!!!!!!!!Pentru asta,le doresc multa sanatate si tot binele din lume sa se abata asupra lor.Ii iubesc din tot sufletul atat eu cat si sotul meu.Asteptam cu multa nerabdare sa ne revedem!