Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Moldovita localitate Moldovita, judeţul Suceava

3 stea
  • Camere: 7
  • Locuri de cazare: 15
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 23.11.2011

Pensiunea Moldovita
 
Parcare Gradină/curte Loc de joaca pentru copii Sala de mese Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Fermă proprie Acoperire telefon mobil Internet Fax Bar Spălătorie Televizor în cameră Fier de călcat Uscător de păr Internet în cameră Baie in cameră Baie pe hol Încălzire centrală

Date contact

Persoana de contact: B. Vlad

Telefon: 0753/593873

Email: pensiuneamoldovita@gmail.com

Adresa: Sat.Demacusa Com.Moldovita Jud.Suceava

Descriere Pensiunea Moldovita

www.pensiunea-moldovita.ro

   Pensiunea Moldovita va ofera cazare si odihna in apropierea Manastirii Moldovita,fiti si voi turisti in Bucovina si oaspete la Pensiunea Moldovita!

    Pensiunea Moldovita,este situata la 7 km de Manastirea Moldovita,pe DJ176 in comuna Moldovita,o comuna plina de traditie si oameni primitori care asteapta cu caldura pe cei ce doresc sa cunoasca frumusetile Bucovinei.

    Mergand pe premisa ,,Clientul nostru,stapanul nostru''promitem saă facem tot ce ne stăa în putintaţă pentru a va satisface pe deplin dorinta cu care ati pornit de acasa spre Bucovina,catre pensiunea noastra precum si de a va indruma catre obiectivele pe care vi le propuneti sa le vizitati in ,,Taramul Padurilor de Fag''(Die Buchenland),cum au numit-o austriecii sau,,Tinut al Manastirilor” detinand un potenial turistic foarte ridicat.

 
Vila poate fi închiriata integral pentru grupri organizate.


Este plasata intr-o zona linistita, ferita de aglomeratia, dar in acelasi timp la 15 minute de manastirea Moldovita. Este o constructie noua,  cu dotari moderne si ambianta placuta. Spatiile de cazare ofera tot confortul necesar, camerele fiind spatioase, iar masina dumneavoastra va fi in siguranta pe domeniul Pensiunii.

                                                                            

Preţuri cazare pensiune

Tarife si multe alte detalii va asteptam pe site-ul pensiunii:

www.pensiunea-moldovita.ro

Atracţii turistice

   Indiferent de tipul de turism pe care doriti sa practicati in sejurul d'voastra,in sectiunea ,,Ghidul Turistului'' de pe site-ul pensiunii am incercat sa va venim in ajutor pentru a evidentia cat mai pe larg,principalele atractii turistice din zona si a va prezenta Bucovina si Comuna Moldovita prin numeroase imagini si date istorice.

Coordonate geografice (GPS)

  • latitudine: 9999.999999 N
  • longitudine: 9999.999999 E
  • altitudine: 650.00 m

Website: http://www.pensiunea-moldovita.ro

Ultima actualizare a anunţului: 23.11.2011

Comentarii

[ 31.08.2009 ] CataToja , Moldovita
Super pensiune

Alte unităţi de cazare din localitatea Moldovita

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Moldovita, judeţul Suceava