Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Piscul Soarelui localitate Godeni, judeţul Argeş

3 margareta
  • Camere: 15
  • Locuri de cazare: 30
  • Preţuri de la: 60.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 03.06.2011

Pensiunea Piscul Soarelui
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Fermă proprie Acoperire telefon mobil Internet Fax Plata cu cardul Sală de conferinţe Bar Restaurant Room service Spălătorie Teren de sport Biliard Aer condiţionat Televizor în cameră Frigider în cameră Uscător de păr Internet în cameră Baie in cameră Baie pe hol Încălzire centrală

Date contact

Telefon: 0763044442; 0752189500

Email: pisculsoarelui@yahoo.com

Adresa: Comuna Godeni, Jud. Arges

Descriere Pensiunea Piscul Soarelui

Pensiunea Piscul Soarelui este asezata in depresiunea Campulungului, la poalele Carpatilor Musceleni, la doar 9 km de Campulung Muscel si 43 km de Pitesti. Zona deluroasa submontana, extrem de linistita, a carei inaltime nu depaseste 660 – 750m, are culmile impanzite de livezi si cateva palcuri de padure. Cadrul natural, conditiile excelente, eleganta constructiei si confortul deosebit, recomanda Pensiunea Piscul Soarelui ca un loc perfect pentru relaxare si turism variat in zona Campulung Muscel-Rucar–Bran-Rasnov.

Pensiunea Piscul Soarelui se afla langa Campulung Muscel spre Curtea de Arges ,are 30 locuri cazare in camere duble  sau triple,doua sali de 40 si 20 locuri in living,sala de conferinte si restaurant de 150 locuri ,terase exterioare si la  mansarda de 200 locuri .

Facilitati cazare:

frigider in unitate, fax, transport auto, masa de ping-pong, sanie trasa de cai, TV in living, internet wireless, crama, discoteca, internet prin cablu, schimb valutar, se accepta animale, parcare, gradina/curte, teren de sport, biliard, acces la bucatarie, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, livada, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta.

Facilitati camere:

internet in camera, uscator de par, baie pe hol, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Preţuri cazare pensiune

Camera single 60 ron

Camera dubla sau tripla 80 ron

.Micul dejun costa 12 lei/persoana.

Restul  meselor se servesc in regim a la carte tot timpul anului.

Atracţii turistice

 Castrul Roman de la Jidava

Jidava(sau Jidova, sau Sidova) a fost un castru roman din linia fortificată Limes Transalutanus, ale cărui ruine se află pe teritoriul fostului sat Apa Sărată, în prezent înglobat în oraşul Câmpulung, judeţul Argeş.

Castrul este considerat ca fiind cel mai important fort de apărare de pe Limes Transalutanus, având rolul de a controla drumul ce trecea prin Pasul Bran. A fost construit între anii 190-211, în timpul împăraţilor Commodus şi Septimius Severus, fiind singurul castru de piatră de pe Limes Transalutanus.

Castrul a fost descoperit în anul 1876 de către arheologul Dimitrie Butculescu care a realizat şi o primă cercetare a acestui castru. Cercetările arheologice sistematice au început din anul 1962. S-au descoperit o parte a construcţiilor din interiorul castrului şi zidul de incintă. Zidurile au fost consolidate iar zidul de incintă de pe latura de sud a fost supraînălţat refăcându-se turnul de curtină. De asemenea a fost reconstituit hypocaustum-ului din praetorium.

De asemenea, in apropierea pensiunii, se pot vizita vechile manastiri  Aninoasa,Slanic si Robaia. Manastirile foarte vechi construite in piatra de la Corbi si Namaiesti.

Coordonate geografice (GPS)

  • altitudine: 750.00 m

Website: http://www.pisculsoarelui.ro

Ultima actualizare a anunţului: 03.06.2011