Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Poiana Negri localitate Poiana Negrii, judeţul Suceava

3 margareta
 • Camere: 10
 • Locuri de cazare: 20
 • Preţuri de la: 50.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 11.03.2010

Pensiunea Poiana Negri
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Fermă proprie Acoperire telefon mobil Bar Restaurant Room service Spălătorie Biliard Televizor în cameră Fier de călcat Uscător de păr Baie in cameră Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

 • Engleza Engleza
 • Franceza Franceza

Date contact

Persoana de contact: Daniel Ticsa

Telefon: 0730022586; 0788167853

Fax: 0332445253

Email: pensiunea.poiananegri@yahoo.com

Adresa: Sat Poiana Negri, Comuna Dorna Candrenilor, cod postal 727194

Descriere Pensiunea Poiana Negri

V-aţi săturat de aglomeraţie, de praf, de zgomot, de poluarea excesivă ? Simţiţi nevoia să evadaţii într-un loc aparte, în mijlocul naturii cu prietenii sau familia ?  Acum este momentul sa alegeţi Pensiunea Poiana Negri, situată într-o zonă cu totul aparte, cunoscută pentru frumuseţea si încă sălbăticia ei, Depresiunea Dornelor, vă îndeamnă să o vizitaţi, oferindu- cazare în Pensiunea Poiana Negri, unde găsiţi linişte, aer curat, relaxare deplină, departe de cotidian, pe scurt energia necesară pentru reîncărcarea bateriilor. Amplasată la numai 15 km de oraşul Vatra Dornei, într-o zona cunoscută mai ales prin apele minerale Poiana Negri, Pensiunea Poiana Negri, vă pune la dispoziţie un generos spaţiu de parcare, cazare în camere single si duble, TV color (cablu), bucătărie complet utilată, băi moderne etc.

Preţuri cazare pensiune

OFERTA SPECIALA PENTRU ANUL 2010: 50 lei / camera / noapte

Atracţii turistice

Iubitorii de drumeţii pot ajunge uşor în Parcul Naţional Călimani pentru a admira frumuseţea formaţiunilor stâncoase ale rezervaţiei geologice "12 Apostoli" înconjurate de minunatele peisaje din Munţii Călimani. Activitatea vulcanică şi ulterior a agenţilor externi a dus la creearea unor forme stâncoase deosebite care au inspirat atât folclorul local cât şi cultul religios ortodox. Numeroase din aceste minunăţii au denumiri atât folclorice cât şi religioase. În apropiere, la poalele Vf. Lucaciu (1770 m), este construită o mânăstire, la care se poate ajunge si cu mijloace auto urmând un drum forestier din satul Poiana Negrii.

    Din Dorna Candrenilor se poate urca până la Vf. Ouşoru - M-ţii Suhard (1639 m), de unde se poate admira toată Depresiunea Dornelor. Din înălţimea vârfului Ouşoru, întreaga depresiuna se prezintă sub forma unui relief vălurit, cu altitudini medii de 800-900 m, constituind o "oază" de relaxare benefică organismului uman.

Coordonate geografice (GPS)

 • latitudine: 47.317600 N
 • longitudine: 25.223750 E
 • altitudine: 927.00 m

Website: http://www.poiananegri.go.ro

Ultima actualizare a anunţului: 11.03.2010

Alte unităţi de cazare din localitatea Poiana Negrii

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Poiana Negrii, judeţul Suceava

  • Camere: 8
  • Locuri cazare: 16
  • Pret de la: 70.00 RON / camera