Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Puf si Stuf localitate Dunavatu de Jos, judeţul Tulcea

5 margareta
  • Camere: 18
  • Locuri de cazare: 36
  • Preţuri de la: 255.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 01.11.2013

Pensiunea Puf si Stuf
 
Parcare Gradină/curte Televizor in living Acoperire telefon mobil Internet Plata cu cardul Sală de conferinţe Bar Restaurant Piscină Teren de sport Aer condiţionat Televizor în cameră Frigider în cameră Uscător de păr Internet în cameră Baie in cameră

Date contact

Telefon: 0758-067.302 (luni-vineri 10-18); 0747-073.664 (adm. pensiune)

Email: pufsistuf@gmail.com

Adresa: Dunavatu de Jos, com. Murighiol, Jud. Tulcea

Descriere Pensiunea Puf si Stuf

PENSIUNEA TURISTICA PUF SI STUF, clasificata la 5 margarete, una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii, este compusa din 3 corpuri de cladire cu un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane.

Corpul C1 are la parter 5 camere duble (twin) cu bai proprii iar la etaj 2 apartamente (living + 2 dormitoare cu bai si terase). Corpul C2 are la parter spatiile pentru bucatarie, magazie si spatiile tehnice iar la etaj 1 apartament (living + 3 dormitoare cu bai si 2 terase). Corpul C3 are la parter receptia, biroul administratorului si restaurantul iar la etaj 6 camere duble cu bai si terase.

CAMERELE sunt  prevazute cu baie, aer conditionat/incalzire, terasa, televizor, frigider.

Un numar de 7 camere sunt in cadrul a 3 apartamente, si anume: 4 camere in cadrul a 2 apartamente, fiecare cu sufragerie si 2 dormitoare, si 3 camere in cadrul unui apartament cu sufragerie si 3 dormitoare. Dormitoarele dispun de bai proprii.

Designul camerelor este unic, fiecare dintre acestea avand un aranjament si o cromatica speciala.

FACILITATI: restaurant clasificat la 5 stele (120 m.p., capacitate 50-60 pers., dotat multimedia, cu meniu pescaresc/traditional romanesc), bar de zi clasificat la 5 stele, crama (45 m.p., capacitate 20 pers., dotata multimedia), piscina (18 m/6 m), teren de fotbal, panou de baschet, ponton propriu.

AGREMENT: fotbal, baschet, baschet in apa, plimbari cu ambarcatiuni cu motor (pe canalele Deltei, la Marea Neagra), vizite la obiective turistice, pescuit, vanatoare, schi nautic, wake-board, banana, colac. N.B. Activitatile de pescuit, vanatoare si sporturile nautice se pot desfasura/practica numai cand este permis.

LOCALIZARE.Pensiunea este situata in satul Dunavatu de Jos care apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescaresc. In Dunavatu de Jos se ajunge pe sosea din municipiul Tulcea. Din Dunavatu de Jos se poate iesi, cu ambarcatiuni cu motor, spre Lacul Razim si pe canalele din apropiere. Satul Dunavatu de Jos se afla la o distanta de 46 km. de Tulcea si la 9 km. de Murighiol.

Coordonatele GPSsunt latitudine:  44.983615944188514, longitudine: 29.21926349401474.

SERVICIILE TURISTICE constau din servicii de baza (cazare), servicii accesorii serviciilor de baza, al caror cost este inclus in tariful serviciilor de baza (servirea micului dejun, punerea la dispozitie a spatiului de parcare pentru masini, agrement pe terenul de sport si la piscina) si servicii suplimentare (servirea meselor principale, servirea produselor de la bar, agrement pe Dunare cu ambarcatiuni cu motor).

Serviciile turistice se presteaza conform conditiilor generale prezentate pe site-ul pensiunii; turistii care doresc să beneficieze de aceste servicii trebuie sa citeasca si sa accepte conditiile generale mentionate.

TARIFELE serviciilor turistice sunt postate pe site-ul pensiunii, sectiunea Tarife si rezervari.

INFORMATII DETALIATE, REZERVARI. Pentru informatii detaliate si solicitari de rezervare va rugam sa accesati site-ul pensiunii. In cazul in care, si pe acest site, este disponibila o sectiune pentru solicitari de rezervare, va rugam sa utilizati butoanele corespunzatoare.

CONTACT DIRECT. Telefon: (rezervari luni-vineri 10.00-18.00) 0758-067.302, (administrator pensiune Florian Grigore) 0747-073.664, 0722-396.635, adresa de e-mail: pufsistuf@gmail.com, website: www.puf-stuf.ro.

Preţuri cazare pensiune

 

TARIFELE DE CAZARE sunt de la 255 lei pe camera si pe noapte, pentru regimul de cazare double, si de la 210  lei pe camera si pe noapte, pentru regimul de cazare single. 

Aceste tarife sunt tarife informative, care nu au caracter de obligativitate pentru Prestator; tarifele contractuale, care au caracter de obligativitate pentru Prestator, sunt cele specificate in Rezervarile provizorii/Rezervarile definitive si cele afisate la sediul pensiunii.

Tarifele de cazare includ: costul micului dejun, costurile pentru utilizarea unor facilitati ale pensiunii (spatiu de parcare, piscina, teren de sport) si taxa pe valoarea adaugata dar nu includ: taxa hoteliera si costurile pentru alte servicii nespecificate. 

 

 

 

Atracţii turistice

Delta Dunarii

Coordonate geografice (GPS)

  • latitudine: 44.983616 N
  • longitudine: 29.219263 E

Website: http://www.puf-stuf.ro/

Ultima actualizare a anunţului: 01.11.2013

Această unitate de cazare nu are activate comentariile.

Alte unităţi de cazare din localitatea Dunavatu de Jos

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Dunavatu de Jos, judeţul Tulcea