Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Pensiunea Serbanoiu localitate Capatanenii Ungureni, judeţul Argeş

2 margareta
  • Camere: 13
  • Locuri de cazare: 26
  • Preţuri de la: 60.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 02.06.2011

Pensiunea Serbanoiu
 
Parcare Gradină/curte Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Acoperire telefon mobil Teren de sport Televizor în cameră Baie in cameră Încălzire centrală Sobă

Date contact

Persoana de contact: Vasile Serbanoiu

Telefon: 0723.000.929

Email: pensiuneserbanoiu@gmail.com

Adresa: Sat Capatineni, Jud Arges,

Descriere Pensiunea Serbanoiu

Pensiunea Serbanoiu este situata in zona Muntilor Fagaras,  zona aparte, binecunoscuta pentru frumusetea si  salbaticia ei.  Pensiunea va ofera liniste, aer curat, relaxare deplina departe de cotidian, pe scurt energia necesara pentru reincarcarea bateriilor. Amplasata la numai 20 km de orasul Curtea de Arges si la 7 km de Barajul Vidraru, intr-o poiana generoasa, Pensiunea Serbanoiu va pune la dispozitie spatiu de parcare, teren de fotbal, leagan, terasa, garsoniere-fiecare dotata cu bai moderne, bucatarie utilata, foisor si gratar.

Una din principalele calitati ale acestei pensiuni este situarea la 200 m de drumul national DN 7C (ce se continua cu Transfagarasanul) si 50 m de raul Arges, ferindu-va astfel de zgomot si alte neajunsuri provocate de trecerea nedorita a masinilor, spatiu sigur de joaca pentru copii si bucuria de a simti natura.
Beneficiind de servicii foarte bune si preturi atractive, va puteti astfel petrece timpul liber alegand traseele montane din Muntii Fagaras, sau vizitand obiectivele turistice din apropiere, manastirea Curtea de Arges (construita de Mesterul Manole), Biserica Domneasca (ctitorita de Neagoe Basarab), cetatea lui Vlad Tepes (Poenari) si multe altele.

Pensiunea Serbanoiu are 13 garsoniere cu bai proprii, din care unele cu balcon propriu, unele cu pat de 2 persoane (folosite cu precadere de cupluri), iar altele cu 2 paturi (in general folosite de famillie cu 1 copil sau 2)
Pensiunea dispune de incalzire centrala si sobe pe lemne
Aveti la dispozitie o bucatarie utilata cu strictul necesar, frigidere, aragaz, acces la vesela
Pentru reuniuni si mese festive livingul  de 40m2 va sta la dispozitie.
Exista si o teresa incapatoare cu vedere spre gratar si terenul de joaca
Curtea este mare de 4000m2 , cu foisoare cu gratar, terasa, mese in aer liber, teren de fotbal, masa de tenis, toate inconjurate de verdeata.

Parcarea este indeajuns de mare pentru 10-15 masin

Preţuri cazare pensiune

  • garsoniera double (1 pat dublu)  - 60 RON/noapte
  • garsoniera triple (2 paturi) - 70 RON/noapte

Atracţii turistice

Cetatea Poenari

 In cheile Argesului se zaresc ruinele cetatii atribuita de traditie domnitorului Vlad Tepes. Cunoscuta si sub denumirea de Cetatea Poenari - dupa numele vechi al satului Poenari - ea a fost inaltata probabil in secolul al XIV-lea, ca loc de refugiu. Traditia populara leaga zidirea cetatii de numele legendarului domn Negru Voda, caruia ii sunt atribuite si cele doua semne din apropierea varfului de stanca - urme lasate parca de niste incaltari uriase. Desi neprecizat inca, locul ar putea fi, dupa parerea unor cercetatori, si vestita Posada unde s-a desfasurat in 1330 batalia dintre munteni si armatele regelui Carol Robert d'Anjou.

Barajul Vidraru

Barajul este al 27-lea baraj si al 15-lea baraj în arc, ca înăltime, din Europa; al 9-lea baraj în arc din lume si al 6-lea din Europa, ca înăltime, în anul intrării în exploatare (1965).
Lacul de acumulare Vidrarul este situat pe raul Arges pe un sector de 28 km lungime. Constructia barajului a durat cinci ani si jumatate.
S-au forat 42 km de galerii subterane, s-au excavat 1.768.000 metri cubi de roca, din care aproximativ 1 milion metri cubi in subteran, s-au turnat 930.000 metri cubi de beton, din care 400.000 metri cubi in subteran si s-au montat 6.300 tone de echipamente electromecanice.

Transfagarasan (DN7C)

TRANSFAGARASANUL (DN7C) traverseaza Muntii Fagaras si leaga Transilvania de Muntenia. Transfagarasanul este cea una din cele mai inalte sosele din Europa, urcand pana la 2200 m.
Una din cele mai pitoresti zone din Carpati este zona Muntilor Fagaras. Situata in sudul Mediasului, la o distanta de aproximativ 80 km, este vizibila in unele zile chiar de la Medias. Lantul muntos are numeroase inaltimi de peste 2000 m, numeroase cascade si lacuri glaciare. In perimetrul Muntilor Fagaras se gasesc si rezervatiile naturale Balea si Arpasel, ambele ocrotite, ca urmare a diversitatii florei si speciilor rare care traiesc aici.

Manastirea Curtea de Arges


Construita din piatra de Albesti, avand ca ctitor pe Neagoe Basarab (1512-1521) este una din cele faimoase monumente istorice din Romania. Faima sa este legata de legenda Mesterului Manole care este cunoscuta in toate lumea. Numai la cativa kilometri departare se gaseste Castelul lui Vlad Tepes, cunoscut astazi ca Dracula. Transfagarasanul, cea mai mare constructie de acest fel din Romania, este situat la 2.034 m deasupra nivelului marii, cu un tunel cu lungimea de 845 m care trece pe sub Varfurile Negoiu si Moldoveanu, si care are o vedere pitoreasca asupra Vai Argesului.

Website: http://www.pensiuneserbanoiu.ro

Ultima actualizare a anunţului: 02.06.2011

Alte unităţi de cazare din localitatea Capatanenii Ungureni

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Capatanenii Ungureni, judeţul Argeş