Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Sat de vacanţă Traveland localitate Poiana Brasov, judeţul Braşov

3 stea
  • Camere: 38
  • Locuri de cazare: 76
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 11.09.2009

Sat de vacanţă Traveland
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Foisor în curte Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Acoperire telefon mobil Internet Fax Seif/cutie de valori Sală de conferinţe Televizor în cameră Fier de călcat Uscător de păr Telefon în cameră Internet în cameră Baie pe hol Încălzire centrală Bucătărie în cameră

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza
  • Franceza Franceza

Date contact

Persoana de contact: Claudiu ROSCA

Telefon: 0268-262447

Fax: 0268-262447

Email: rezervari@traveland.ro

Adresa: POIANA BRASOV, STR. VALEA LUNGA, NR. 12

Descriere Sat de vacanţă Traveland

Plasat la baza partiei de schi "STADION" satul de vacanta TraveLand, reprezinta o algere perfecta pentru petrecerea vacantelor consacrate schiului si nu numai.

 Satul de vacanta TraveLandasigura atmosfera ideala pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra indiferent de sezon.

  Complexul dispune de 10 vile amplasate in apropierea Centrului Olimpic Poiana Brasov si a partiei de schi “Stadion”, structura de cazare este formata din:

 -         4 vile – fiecare vila  - 8 locuri - este compusa din 4 camere duble, dispuse pe doua nivele, doua bai, living, bucatarie cu dotari incluse, televizoare color, terasa si 2 balcoane;

 -         2 apartamente - fiecare apartament are 6 locuri - compus din 3 camere duble dispuse pe doua nivele (4 adulti si 2 copii), baie, living, bucatarie cu dotari incluse, televizor color si terasa;

 -         2 apartamente - fiecare apartament - 5 locuri - este compus din 2 camere duble si o camera single dispuse pe un nivel (4 adulti si 1 copil), baie, living, bucatarie cu dotari incluse, televizor color si terasa;

 -         3 apartamente - fiecare apartament - 4 locuri - unul este compus din 2 camere duble dispuse pe un nivel, baie, living, bucatarie cu dotari ncluse, televizor color si terasa;

 -         1 apartament - 4 locuri - compus din 2 camere duble dispuse pe un nivel, baie, televizor color si terasa;

 -         2 garsoniere - fiecare - 3 locuri - compusa din o camera tripla (2 adulti si 1 copil), baie, living si bucatarie cu dotari incluse, televizor color si terasa.

 Complexul TraveLanddispune de o sala de de conferinta - sala VERDE – 30 LOCURI, unde se pot organiza diverse evenimente: conferinte, simpozioane, seminarii, mese festive etc.

Atracţii turistice

 Poiana Brasov este cea mai importanta statiune pentru practicarea sporturilor de iarna din Romania. Aceasta ofera o mare diversitate de partii de schi, pentru toate nivelurile de pregatire.
Poiana Brasov este una din cele mai frumoase si mai cunoscute statiuni de ski din Romania avand cel putin 12 partii de ski cu grad de dificultate diferit (o partie de ski pentru slalom, una olimpica, trei de coborare si una de slalom urias...).

Ascensiunea in Masivul Postavarul este usurata de noua instalatii de transport pe cablu: 2 telecabine, o gondola si 6 teleskiuri.
De aici se poate admira panorama zonei. Vara, iubitorii de trasee montane poteci marcate pana la Valea Timisului si pe Tampa.
Iarna, pasionatii sportului alb au la dispozitie noua partii de ski cu grade diferite de dificultate.
Statiunea Poiana Brasov este jumatate inconjurata de muntele Postavarul, oferind niste zone skiabile de o frumusete rara. Nu va faceti probleme daca nu sunteti un expert, incepatorii au propriile lor partii. Skiorii medii vor descoperi placerea coborarii pe partiile Sulinar si Ruia. Pentru avansati exista partii cotate cu grad maxim de dificultate cum ar fi Subteleferic sau Lupului.  
Ski noaptea: Activitatea sportiva nu se opreste cand soarele apune dupa munte. Partia Bradul va ofera posibilitatea sa skiati pe nocturna in conditii deosebite.
Ski ziua:
Zonele cu inclinatie mica din mijlocul statiunii precum si platoul din Postavarul situat la altitudine ridicata ofera partii ideale pentru incepatorii in acest sport.
Incepatorii vor face progrese intr-un timp foarte scurt si isi vor intari increderea in fortele proprii trecand la un standard mai ridicat si anume partiile cotate ca medii (cod culoare albastru) care coboara de la Cabana Cristianul Mare, trecand de la faza de partii de incepatori la cea de a skia cu adevarat pe munte.
Pentru skiorii medii acestia au la dispozitie trei partii cu grad de dificultate mediu  (cod culoare rosu) pe teren cu grad variat de dificultate unde poti sa-ti perfectionezi tehnica de ski dar si mai important, sa simti cu adevarat placerea de a skia.
 

Partii schi/
Dificultate
Lungime
Direfenta altitudine
Lupului
Dificil
2860 m
765 m
Sulinar
Mediu
2500 m
640 m
Kanzel
Dificil
315 m
110 m
Ruia
Dificil
540 m
195 m
Subteleferic
Mediu
2220 m
640 m
Drumul Rosu
Usor
4600 m
640 m
Bradul
Usor
465 m
80 m
Slalom Poiana
Mediu
550 m
200 m
Stadion
Usor
300 m
300 m
ICPAT Subteleferic
Dificil
495 m
170 m

Website: http://www.traveland.ro

Ultima actualizare a anunţului: 11.09.2009

Alte unităţi de cazare din localitatea Poiana Brasov

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Poiana Brasov, judeţul Braşov