Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Vila AnNa localitate Sovata, judeţul Mureş

3 stea
  • Camere:
  • Locuri de cazare:
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 18.05.2009

Vila AnNa Sovata
Vila AnNa Sovata
  • Vila AnNa Sovata
 
Parcare Gradină/curte Bucătarie Acoperire telefon mobil Televizor în cameră Frigider în cameră Baie in cameră Încălzire centrală

Date contact

Telefon: 0742523337

Adresa: Str. Stâna de Vale

Descriere Vila AnNa

Vila AnNa se află în staţiunea Sovata, zona Stâna de Vale, oferind cazare la cele mai avantajoase preţuri şi maxim de confort.

De curând, Vila AnNa a pus în folosinţă şi cel de-al doilea corp, complet utilat foarte modern, oferind condiţii de calitate. Camerele sunt mai spaţioase, dispunând de mobilier modern, televizor, frigider şi baie proprie. Bucătăria este dotată cu aragaz, veselă, si restul utilităţilor necesare pentru prepararea şi servirea mesei.

Living room-ul oferă un spaţiu generos, având alipită o bucătărie complet dotată (cu veselă, aragaz, filtru de cafea, etc) şi o baie de serviciu. Există un frigider mare situat la parter şi încă unul mai mic în holul de la etaj, oferind spaţiu suficient de depozitare a alimentelor şi pentru oaspeţii cazaţi în camerele simple, ce nu sunt dotate cu frigider. Toate băile sunt echipate cu cabina de duş şi apă caldă permanentă. Iarna, vila este încalzită la temperatură constantă cu ajutorul centralei termice proprii şi de şemineul din living.
Curtea are 2 terase pavate, una în faţa vilei şi cealaltă în spatele vilei. Afară se află o masă cu 2 bancuţe acoperite cu o umbrelă unde se poate servi masa pregatită la gratarul din curte. Există locuri de parcare suficiente pentru toţi oaspeţii!

Coordonate geografice (GPS)

  • latitudine: 46.603270 N
  • longitudine: 25.097040 E

Website: http://www.vilaanna.ro

Ultima actualizare a anunţului: 18.05.2009

Alte unităţi de cazare din localitatea Sovata

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Sovata, judeţul Mureş