Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Vila Casa Mimi localitate Siriu, judeţul Buzău

  • Camere: 3
  • Locuri de cazare: 9
  • Preţuri de la: 50.00 RON / camera
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 10.08.2017

Vila Casa Mimi
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Loc de joaca pentru copii Foisor în curte Sala de mese Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Acoperire telefon mobil Internet Spălătorie Televizor în cameră Fier de călcat Uscător de păr Internet în cameră Baie pe hol Încălzire centrală

Date contact

Persoana de contact: tanasa maria

Telefon: 0724961811; 0724961811

Email: casamimisiriu@yahoo.ro

Adresa: Sat Lunca Jaristei Comuna Siriu Judetul Buzau

Descriere Vila Casa Mimi

           Casa Mimi Siriu este situata la jumatatea distantei dintre Buzau si Brasov pe Dn10 la km 77 in localitatea Siriu, fiind un loc de relaxare si un punct de plecare spre diverse obiective turistice in toate perioadele anului.
           Casa dispune de doua camere duble si un apartament cu doua camere dotate cu tv,internet, acces la bucatarie si sala de mese.
           Curtea dispune de un mini spatiu de joaca pentru copii,un foisor si un gratar.
 

       Va asteptam!

 

Preţuri cazare vilă

60 ron/ noapte/camera dubla

70 ron/ noapte/camera tripla

80 ron / noapte apartament cu doua camere

200 ron/ noapte toata locatia

 

Atracţii turistice

Barajul Si Lacul De Acumulare Siriu
Situat la 10 minute de pensiune, iar in zona din coada lacului, pe timpul verii se poate face plaja, se pot face plimbari cu pluta si se poate practica pescuitul sportiv. Specii: caras, crap, clean, pastrav, scobar.

Lacul Fara Fund sau Lacul Vulturilor
Lac periglacial (a luat nastere prin actiunea de nivatie si gelivatie, precum si prin deplasari masive de teren in conditii periglaciare), situat la o altitudine de 1. 420 m, acoperind o suprafata de 0, 5 hectare, in apele caruia se gasesc pastravi. Un versant stancos din apropiere este singurul loc din Muntii Buzaului unde pot fi vazute capre negre 

Cascada Pruncea (Casoca) este situata in Masivul Podul Calului, de pe cursul Raului Casoca, la 5 km de Siriu, in nord-estul judetului Buzau.

Aceasta are o cadere de 5-6 m.

In partea stanga a cascadei exista o deschizatura, folosita, conform legendei, ca ascunzatoare, de haiducul Gheorghilas, fost pandur in oastea lui Tudor Vladimirescu; oamenii de la Gura Teghii il sarbatoresc an de an pe haiducul Gheorghilas, pe 1 iunie.

Acces: Ca sa ajungi la cascada mergi de la Buzau spre Brasov, pe DN 10. Dupa ce treci de orasul Nehoiu, in colonia Siriu, cu vreo 2,5 km inainte de barajul Siriu, faci la dreapta pe un drum cu macadam. Drumul merge pe langa raul Casoca. Dupa cca. 2 km treci pe langa o pensiune de 3 stele, pe partea stanga. De aici se poate merge si pe jos, mai sunt circa 2 km.

Focul Viu

        Pe valea Slanicului, monument al naturii nu departe de comuna Lopatari, la trei kilometri, unde se poate vedea o flacara de pana la 1 m inaltandu-se in bataia vantului, un fenomen natural datorat emanatiei continue de gaze din pamant  

 Vulcanii Noroiosi

           Ei reprezinta formatiuni create de gazele naturale provenind de la peste 3.000 de metri adancime, care trec printr-un sol argilos, in combinatie cu apa din panza freatica. Gazele imping spre suprafata apa amestecata cu argila. Namolul format de acestea iese la suprafata si, in acele locuri, se usuca in contact cu aerul, formand niste structuri conice asemanatoare unor vulcani. Namolul iesit la suprafata este rece, deoarece vine din straturile de argila.
Fenomenul este unic in Europa si foarte rar intalnit in lume.  

 

 

 

 

Coordonate geografice (GPS)

  • latitudine: 45.477628 N
  • longitudine: 26.261771 E

Ultima actualizare a anunţului: 10.08.2017

Această unitate de cazare nu are activate comentariile.

Alte unităţi de cazare din localitatea Siriu

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Siriu, judeţul Buzău