Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Vila Nicoleta localitate Horezu, judeţul Vâlcea

3 margareta
  • Camere: 10
  • Locuri de cazare: 22
  • Preţuri de la: 60.00 RON / persoana
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 27.05.2009

Vila Nicoleta
 
Parcare Gradină/curte Acceptă animale Foisor în curte Living Sala de mese Televizor in living Grătar Frigider in vila Bucătarie Microunde Masina de spalat Fermă proprie Acoperire telefon mobil Sală de conferinţe Masaj Televizor în cameră Cuptor microunde Baie in cameră Baie pe hol Încălzire centrală

Limbi străine vorbite

  • Engleza Engleza

Date contact

Persoana de contact: nicoleta

Telefon: 0741 55 45 05; 0740 47 47 79

Email: pensiuneanicoleta@yahoo.com

Adresa: HOREZU-COSTESTI

Descriere Vila Nicoleta

Situata in Costesti, judetul Valcea, la 2 km de Manastirea Bistrita, Pensiunea Nicoleta este locul perfect pentru relaxare intr-un cadru natural. Pensiunea dispune de cazare in 10 camere dotate cu bai proprii, Tv, acces la bucatarie, sala de mese, living, incalzire centala, parcare, produse din ferma proprie. Structura pensiunii: Parter:

- hol de primire (living), camera dubla cu dus,
Etaj1:

- Living, sala de mese, bucatarie, bai serviciu (2), camera dubla etaj2:

- 1 camera tripla dotata cu pat dublu, canapea extensibila, baie cu dus, tv, terasa, capacitate max 4 pers. - 7 camere duble, bai cu dus, terasa, tv.
Acceptam tikete de vacanta.

 


Oferta Team Building,Oferta Tabere scolare, After school. Cocosul de Hurez, Festivalul RRomilor

Preţuri cazare vilă

Camera dbl-120ron

Camera single-90 ron

Camera tripla-150 ron

Acces bucatarie, parcare, gratar, livada, curte inchisa,foisor.

Atracţii turistice

  Pestera Sfantul Grigorie Decapolitul sau Pestera Liliecilor adaposteste doua vechi bisericute: Biserica Sfintii Arhangheli si Biserica Ovidenia. Pestera Liliecilor, are o lungime de 250 metri, este electrificata în întregime, punctul de plecare este de la manastirea Bistrita, judetul Vâlcea. Pestera este destul de mica si poate fi vizitata in timpul zilei pentru ca beneficiaza de iluminare naturala de la o deschizatura in peretele de stanca, ce ofera o priveliste interesanta a Cheilor Bistritei. Numele de Pestera Liliecilor vine de la colonia de lilieci care traieste in galerii si care este protejata de lege. Numele de Grigorie Decapolitul vine de la faptul ca, in vremuri de restriste, calugarii ascundeau aici moastele sfinte.

    Pestera Polovragi situata la 16 km de Horezu cu o lungime de 900 m, este una dintre cele mai mari si mai frumoase din Europa, fiind cunoscuta inca de pe vremea poporului dac.
   O veche legenda spune ca aici traieste Zamolxe, zeul dacilor, si ca picaturile ce se preling din turturii de piatra sunt lacrimile varsate de zeu dupa cucerirea Daciei de catre romani. Pestera electrificata din anul 1984, este deschisa tot timpul anului fiind deservita de ghizi.

 
    
    Pestera Muierilor
situata la 20 km de Horezu, in Baia de Fier, este cel mai vizitat obiectiv speologic din România.
    Salile acestei rezervatii speologice au nume sugestive: "Sala liliecilor" (adaposteste numeroase colonii de lilieci), "Galeria ursilor" (unde s-au gasit oseminte ale ursului de caverna) sau Sala Minunilor. Este denumita „Pesterea Muierilor” deoarece a servit drept adapost femeilor si copiilor în epoca migratiei popoarelor. Pestra electrificata, este deschisa tot timpul anului fiind deservita de ghizi.

Pestera Ursilor se afla in amonte de cheile Bistritei aproape de manastirea Bistrita, la 500-600 de m de intrarea in chei, pe partea stanga la urcare, cu o lungime vizitabila de 600-700 de m, impresionanta prin inaltimea tavanului si fisurile prin care se strecoara galeria. Nu este electrificata si nici explorata in totalitate.

   Manastirea Horezu este considerata cel mai reprezentativ monument al arhitecturii secolului 17 al Tarii Românesti (inscrisa pe Lista patrimoniului cultural mondial UNESCO). Este cea mai importanta manastire construita de Constantin Brancoveanu, intre 1688-1714, detinand un loc special in istoria artei si arhitecturii romanesti, cunoscuta pentru puritatea si echilibrul sau arhitectural, pentru bogatia detaliului sculpturii, si pentru tratarea compozitiilor sale religioase. 

Parcul National Buila Vanturaita

Muzeul Trovantilor(pitrele care cresc) unici ca forma si compozitie in Europa

Complexul muzeal Maldaresti.

Website: http://www.pensiunea-nicoleta.ro

Ultima actualizare a anunţului: 27.05.2009

Această unitate de cazare nu are activate comentariile.

Alte unităţi de cazare din localitatea Horezu

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Horezu, judeţul Vâlcea

    • Camere: 9
    • Locuri cazare: 20
    • Pret de la: 90.00 RON / camera