Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Vila Roxana localitate Crisan, judeţul Tulcea

3 margareta
  • Camere: 5
  • Locuri de cazare: 12
  • Preţuri de la: 40.00 RON / persoana
 
 

Ultima actualizare a anunţului: 18.04.2010

Vila Roxana
 

Date contact

Persoana de contact: Carst Teodora

Telefon: 0740152696; 0752077857

Email: roxxy_myself@yahoo.com

Adresa: Str.Principala nr.35

Descriere Vila Roxana

Vila ofera confortul si linistea necesara petrecerii unei vacante deosebite in Delta Dunarii.Este o constructie noua, cu 5 camere, tocmai de aceea senzatia de relaxare si intimitate este optima.Camerele sunt dotate cu tv,aer conditionat.Vila dispune de bai,cu dus,apa calda in permanenta.De asemenea exista 2 terase, una neacoperita si una invelita cu plasa de tantari unde se poate servi masa, sau desfasura alte activitati dorite.

Preţuri cazare vilă

Cazare: 40ron/pers/zi. Mic-dejun:15ron/pers, pranz:30ron/pers, cina:25ron/pers. Meniu pescaresc sau la cerere oferim si preparate din pui sau porc. Plimbarea cu barca cu motor(cu ghid): 50 ron/ora (maxim 4 persoane).

Atracţii turistice

Se pot vizita padurile Letea si Caraorman, Sulina (locul unde se varsa dunarea in mare), manastirea Stipoc si alte canale si lacuri (Rosu, Lumina,Puiu), care nu trebuie ratate.

Website: http://www.fishing-in-delta.ro

Ultima actualizare a anunţului: 18.04.2010

Comentarii

[ 02.11.2010 ] Andreea , Bacau
Am fost la aceasta pensiune la o doamna absolut minunata si cu o pofta de bani incredibila. Plimbarile cu barca sunt magarie curata in nici un caz 50 ron. Va recomand sa cautati alta cazare.

[ 29.08.2012 ] Ioana Galati , Galati
Confirm ceea ce spune Andreea.

In primul rand, vreau sa atentionez turistii ca se sterg comentariile. Inainte sa rezerv, erau si alte comentarii care aveau parti negative si vad ca nu mai apar.

Partea pozitiva a fost cel mai probabil mancarea care intr-adevar a fost delicioasa si faptul ca cele 2 doamne erau dispuse sa ne ajute cu orice cerinte aveam. Partea proasta e ca au incercat sa ne pacaleasca cu banii in nenumarate feluri si cu multe din ele au reusit.
In primul rand, am ales pachetul de 410 Ron cu cele 2 excursii. La Sulina am stat pana seara (doar am venit sa profitam de toata ziua) si cand ne-am intors ne-au taxat extra, zicand ca n-aveam decat 2 ore acolo. Neavand internet la pensiune, le-am crezut, acum ca am verificat asta nu se specifica pe site.
In al doilea rand, desi vorbisem cu doamna Carst Teodora ca turul la Murighiol va fi de 50RON, ne-a taxat la 60RON de persoana, desi barcagiului i-au dat doar jumatate din pret, iar acesta nu stia (i-am spus noi, doamnele ne spusesera anterior ca sunt doar intermediare si nu iau comisioane pe aceasta calatorie).
In al treilea rand, am vrut sa inotam in zona si un domn s-a oferit sa ne duca cu barca. Am cules scoici pe care am vrut sa le mancam crude, dar doamnele s-au oferit sa ni le gateasca (apoi am aflat ca contra pret).
In al patrulea rand, mic-dejunul cel inclus nu includea si apa (un minim necesar unui mic dejun inclus, pentru cei care nu beau cafea, nu exista absolut nimic).
In al cincilea rand, apa se tot oprea, desi evident platisem pentru ea.
In ultimul rand, doamnele au incercat sa mai adauge 200RON la contul final, printr-o aparenta greseala de calcul (pentru care nu s-au scuzat, deci banuiesc ca n-a fost tocmai greseala. Ulterior barcagiul mi-a confirmat ca tot timpul incearca si daca merge bine, daca nu, nu.)
Ca fapt curios suplimentar, doamna Carst Teodora mi-a jignit prietenii numindu-i fara bun simt (se oferise sa spele o tura de rufe la masina de spalat, iar acestia i-au dat si chiloti, ea nu mentionase ca nu spala asa ceva), iar mie personal mi-a inchis usa in nas.

Alte unităţi de cazare din localitatea Crisan

Vezi toate ofertele de cazare in localitatea Crisan, judeţul Tulcea