Cazare Vacanta
Creare cont nou | Am uitat parola

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.cazarevacanta.ro

Site-ul www.cazarevacanta.ro oferă posibilitatea afişării anunţurilor unităţilor de cazare din România şi totodată posibilitatea vizualizării acestora de către potenţialii clienţi.

Crearea unui cont şi publicarea de anunţuri sînt supuse termenilor şi condiţiilor ce urmează.

Afişarea pe site este oferită fie în varianta gratuită, variantă în care posibilităţile de afişare a infomaţiilor sînt limitate, fie în varianta cu plată, pe bază de abonament.

Răspunderea pentru realitatea datelor furnizate revine exclusiv utilizatorului care adaugă datele.

Administratorul site-ului www.cazarevacanta.ro poate modifica datele anunţurilor, fără a altera informaţia, în scopul creşterii vizibilităţii acesteia şi adaptării la specificul site-ului.

Administratorul site-ului www.cazarevacanta.ro are dreptul să afişeze sau nu anunţurile pe site. De asemenea, administratorul site-ului are dreptul să suspende şi/sau să şteargă definitiv anunţurile, sa aprobe sau nu stergerea acestora.

Răspunderea pentru comentariile asociate unităţilor de cazare revine vizitatorilor care adaugă respectivele comentarii. Administratorul site-ului are dreptul să aprobe sau nu afişarea comentariilor pe site.

Politica privind comentariile

Răspunderea privind comentariile la unităţile de cazare revine exclusiv utilizatorilor care le postează.

Comentariile sînt aprobate de administratorul site-ului înainte de a apărea pe site. Administratorul site-ului îşi rezervă dreptul de a nu publica acele comentarii care conţin injurii sau care conţin remarci defavorabile nesusţinute de argumente în ceea ce priveşte unitatea de cazare.

Proprietarii / administratorii de unităţi de cazare nu au posibilitatea de a şterge sau modifica comentariile. Singura opţiune pe care aceştia o au este de a accepta şi afişa comentariile pe pagina unităţii de cazare sau nu.

Utilizatorii site-ului sînt informaţi cu privire la unităţile de cazare care şi-au suspendat postarea, respectiv afişarea de comentarii.